Andromeda Belevingsdag

De Andromeda Belevingsdag vindt plaats op zondag 16 september op landgoed Zonheuvel in Doorn. Een dag lang kun je zo veel activiteiten doen dat je echt tijd tekort komt. In meerdere zalen worden lezingen gehouden, zijn er vele workshops en er is een grote zaal met leuke informatiestands. Je kan jezelf gratis laten testen op je vitaliteit of iets anders door een NEI/NLP/EIK of Gezins coach. Ook kan je er kennismaken met nieuwe producten op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Je vindt er ook de Andromeda stand, met vele nieuwe boeken op het gebied van zelfontplooiing.

In diverse zalen worden workshops gegeven door verschillende Andromeda-auteurs. Want een voorwaarde voor een 'Andromeda auteur' is dat hij of zij niet alleen een interessant boek kan schrijven, maar hier ook boeiende workshops en lezingen over kan geven.

Meditatie
Nieuw dit jaar is het doorlopende meditatieprogramma in een speciale rustig gelegen kasteelzaal op het landgoed. Ieder uur is er weer een andere meditatie, onder andere met Sylvia Roosendaal, Mabel van den Dungen en Mieke Rovers, en natuurlijk met Fred van Beek, Nederlands oudste yogadocent.

Workshops
Je kan er workshops bijwonen van onder anderen Ageeth Veenemans (die recent het begrip Polyamorie in Nederland breed bekend maakte), Willem Jan van de Wetering (expert op het gebied van het Enneagram), Jan van Koert (die zich bezighoudt met geweldloze communicatie), Wolf Peppmeier (expert op het gebied van uitstraling), ademdeskundige Fred van Beek en Mabel van den Dungen (van wie het nieuwe boek Verlicht in 1 seconde die dag verschijnt).

De dag wordt afgesloten met een workshop door Emile Ratelband, van wie dit najaar zijn langverwachte boek Somatologie zal verschijnen, de leer van lichamelijke verhoudingen en karaktereigenschappen.

Wil je mensen ontmoeten die net als jij zijn geïnteresseerd in zelfontwikkeling, spiritualiteit et cetera? Dan ben je op de Andromeda Belevingsdag op het juiste adres! Het is een enorm leuke dag uit, met inspirerende auteurs, trainers en mensen, compleet verzorgd met koffie en theebuffetten en een uitgebreide lunch in een gezellige ambiance op een prachtig landgoed!

Meer informatie over deze dag, informatie over de lezingen en workshops vindt u op www.andromeda.nu Voor algemene vragen kunt u bellen met Andromeda, telefoon 0299 477555.

Afbeelding verwijderd door redactie
Landgoed Zonheuvel te Doorn

WIN!
Wij mogen enkele kaarten voor deze bijzondere Andromeda Belevingsdag weggeven! Geef, om kans te maken op een toegangskaart voor deze dag, antwoord op de volgende vraag:

Spiritualiteit heeft in de breedste zin te maken met zaken die de geest betreffen.
Van welk Latijns woord is het woord Spiritualiteit afgeleid?


Stuur een e-mail met het goede antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Andromeda" als onderwerp en tevens je naam, adres en gebruikersnaam. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot vrijdag 14 september 09.00 uur.

Voor meer prijsvragen, kijk op de voorpagina.