Emotioneel fitnessen met Roy Martina

De box bevat volgens de uitgever 'De kracht om alles in je leven aan te kunnen'. Dat willen we natuurlijk allemaal. Emotionele Fitness is een praktisch doe-boek: je leest een stuk, volgt de oefeningen en experimenteert. Daardoor raak je enthousiast en gemotiveerd om je leven echt te veranderen. Je ontwikkelt een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. Denk nu niet dat je dat in één dag kan, want je moet dit wel heel geconcentreerd doen. Neem er de tijd voor, anders werkt het niet.

Met de Emotionele Fitness-technieken van Roy Martina kan iedereen zijn prestaties verhogen, of je nu sporter, huisvrouw, manager of student bent. Via de cd's leer je je emoties om te zetten in kracht en vitaliteit. Je kunt de cd's op ieder willekeurig moment luisteren en zo je oefeningen doen. De meditatie-cd moet je natuurlijk niet in de auto draaien. Heb je anders geen tijd? Schakel de cd dan in voordat je gaat slapen. Volgens Roy Martina werkt de cd zelfs als je slaap. Zo word je wakker met extra energie.

Op de dvd laat Roy Martina technieken en vaardigheden zien waarmee je elke sitautie die voorheen stress veroorzaakte effectief en snel kunt omzetten in positieve energie. De oefeningen zijn makkelijk aan te leren en laten je precies zien hoe je trauma's, fobieën, onzekerheden, zorgen, spanningen en dergelijke effectief kunt aanpakken.

In eerste instantie is deze manier van 'therapie' erg wennen, maar als ik er echt voor ga, merk ik dat ik rustiger word. Het mooie van deze box is toch dat je dit thuis in je vertrouwe omgeving en in je eigen tempo kunt proberen. Toch mis ik af en toe een coach die me motiveert, want je moet het echt allemaal zelf doen. Gelukkig zorgen praktijkvoorbeelden ervoor dat je toch doorzet. Zij konden het ook! Ook de cd en dvd zijn erg makkelijk in gebruik.

Toch heb ik een opmerking over dit boek. Roy Martina schrijft: 'Ik ga nog een stap verder door te stellen dat elke chronische ziekte begint met een niet opgelost conflict of door zaken die we ver weg stoppen, vermijden of niet oplossen. Zelfs aan een ernstige ziekte als kanker ligt in de meeste gevallen ook een conflict ten grondslag.' Hij gaat hier in dit boek niet verder op in, maar wat mij betreft gaat hij met deze zinnetjes al te ver. Dit kun je niet maken!

Bezoek voor meer informatie de website of doe de test.

Afbeelding verwijderd door redactie
Emotionele fitness + CD+DVD
Roy Martina

256 bladzijden + 3 cd's + dvd
Karakter Uitgevers
ISBN: 9789061129844