Dansen op hete kolen! (+KORTING)

Met een flinke dosis zelfliefde en vertrouwen doorbreken vrouwen op Internationale Vrouwendag de vicieuze cirkels in hun leven. Dit doen ze op een manier die in onze geschiedenis wereldwijd wordt beoefend om de wereld te verbeteren. De Definest vuurloop op zaterdag 8 maart in Hilversum is gebaseerd op dit eeuwenoude principe, waarbij er traditioneel gelopen wordt op hete rotsen, hete lava of houtskool. De beweging is harmoniserend en vernieuwend. Vuurlopen is een gebed voor de wereld, voor jouw wereld. Het is bidden met je hart, je gedachten, je lijf en je adem; een ware voeding voor je ziel. Het is niet alleen een ware voeding voor de ziel, maar ook nog eens gezond. Je wordt er gelukkig door, het helpt je beter functioneren, je relaties gaan erop vooruit en kan je je dromen ermee realiseren.

De rode draad in het 4,5 uur durende programma is het bewust leren uitdragen van je levensmissie, je passie, jezelf het beste gunnen, het voordeel van risico's nemen, groot durven dromen én investeren in jezelf. Samen bouwen we een houtstapel die de basis vormt voor vernieuwing in je privéleven, op school of op het werk. Met het aansteken ervan branden we symbolisch de negativiteit weg uit ons leven, zodat er direct ruimte ontstaat positiviteit. Daarnaast wordt er op verschillende manieren aandacht geschonken aan je onbegrensde menselijke vermogens om je toekomst te creëren zoals jij dat wilt. Je droom wordt op creatieve wijze uitgewerkt. Met een krachtig pijlenritueel uit Fiji zul je een fysieke krachtstroom ervaren, die ervoor kan zorgen dat je jezelf nooit meer aan de mannelijke normen in onze wereld hoeft te conformeren, maar vanuit je eigen normen kan stralen. Zingend sluiten we af bij de vuurloop waar we onze laatste twijfel of angst voor onze nieuwe levensfase omzetten in vreugde en vertrouwen op weg naar het leven van je dromen.

Ursula Aerts en Definest

Ursula Aerts, oprichtster van Definest, volgde jarenlang internationaal tientallen opleidingen binnen de reguliere en alternatieve gezondheidszorg. Ze studeerde met indianen uit Amerika, Peruviaanse en westerse sjamanen, artsen en spirituele leiders. Van 1981 - 1998 werkte ze in ziekenhuizen en andere reguliere instellingen. Vanaf 1999 zet ze zich internationaal in als ervaringsdeskundige in traumaverwerking en empowerment voor Sundoor, de school voor transpersoonlijke educatie en vuurlopen.

Sinds 2005 werkt ze met haar bedrijf Definest met het onbegrensde menselijk potentieel voor de meest uiteenlopende type mensen en organisaties. Van bedrijven tot spiritueel georiënteerde groepen, met als doel een betere wereld te creëren voor iedereen. In 2007 werd zij participant binnen de Kids to Move Foundation, ontving zij een leren-lang-leren-lintje van de Nederlandse overheid en gaf ze de empowerment-workshop Be the Change tijdens het Women Inc. festival in Nederland. Women Inc. is hét platvorm voor vrouwen die voor verandering staan. In Europa is er niemand bekend die zo vaak over vuur gelopen heeft, dus alle ins en outs zijn haar bekend. Omdat Ursula haar eigen leven op vele niveaus heeft kunnen transformeren naar een betere kwaliteit van leven, heeft ze inmiddels duizenden mensen wereldwijd geïnspireerd hetzelfde te doen. Een bekende uitspraak over Ursula: Zij geeft geen vuurlopen, zij is de vuurloop.

Korting

Wil je naast de praktische theorie ook daadwerkelijk ervaren hoe je het leven in een ogenblik verbetert? Dit programma met vuurloop-deskundige Ursula Aerts biedt een belevenis die je voor de rest van je leven zult koesteren. Als lezeres van Vrouw.nl krijg je korting van elf euro op de toegangskaarten voor de vuurloop. Wil je hier gebruik van maken, meld je dan aan via het inschrijfformulier.

Praktische informatie:

Zaterdag 8 maart Internationale Vrouwendag, Vuurloop voor Vrouwen in Hilversum
Locatie: Conferentieoord de Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, 1213RE Hilversum
Tijd: 19:00 uur - 23:30 uur. Zaal open vanaf 18:30 uur.
Investering in jezelf: Volwassenen ¤ 99,-
Jongeren* van 7 - 18 jaar ¤ 55,-
Herhalers: ¤ 55,- en ¤ 33,-
Bedragen zijn inclusief 19% BTW, administratie -en reserveringskosten, koffie, thee en materialen
*Jongeren hebben schriftelijke toestemming nodig van ouder of voogd om deel te nemen.

Om te reserveren ga naar het inschrijfformulier!