Nieuws: Evenement ' De alchemie van schoonheid'

De dag begint met een lezing van Geert Kimpen waarin de deelnemers de 7 wetten van de Alchemie doorlopen om zo tot hun ware levensbestemming te komen, om "goud" van zichzelf te maken. Zeven levensprocessen die zich in ieder leven kunnen voltrekken wanneer we de uitdaging aangaan om onze levensmissie te leven. Om dat te doen waarvoor we werkelijk hier zijn en het beste van onszelf aan de wereld te schenken als onze erfenis.

Op zijn kenmerkende toegankelijke manier, vol relativering, humor en met tal van persoonlijke verhalen, onthult Geert Kimpen deze zeven eeuwenoude processen. Processen die de mens uitdagen zichzelf binnenste buiten te keren en het leven in al zijn facetten aan te gaan. Van het graven naar de donkerste kanten in jezelf, tot het transformeren van je sexualiteit tot een universele, tantrische liefde.

In heldere bewoordingen toont Geert Kimpen, de weg naar úw goud. De weg naar úw levensbestemming die uw leven een gouden rand geeft. Hoe u úw voetsporen op deze aarde onuitwisbaar kunt maken en de gouden medaille winnaar wordt van de Olympische spelen van uw leven.

Vol met inspiratie door deze lezing pakken de deelnemers vervolgens hun camera om met datgene aan de slag te gaan wat hen vaak belemmert om dat te doen wat we echt willen, nl het zelfbeeld. Petra van Vliet laat door middel van Powershoot oefeningen zien dat het niet zo moeilijk is om anders naar jezelf te leren kijken en je zelfbeeld drastisch te veranderen. Het is mogelijk om jezelf een stuk mooier, aantrekkelijker, unieker en vrijer te voelen simpelweg door anders te gaan kijken. Een stuk minder pijnlijk en duur dan een bezoek aan de plastisch chirurg.

De Powershoot oefeningen zijn leuk, grappig, eenvoudig, confronterend en zeer effectief.

Met de mooie Hortus als achtergrond werkt men niet alleen aan het zelfbeeld maar leert men ook nog het een en ander over portret fotografie en houdt men prachtige foto's van zichzelf over aan dit evenement. Hiermee kan met thuis wederom tot de conclusie komen dat we allemaal een unieke schoonheid bezitten welke altijd in ons voordeel kan werken.

Kosten voor deze dag bedragen 95 euro, inclusief koffie, thee en lunch.

Voor meer info kijk op www.spiley.com