Win kaarten voor Deepak Chopra of Allan Pease Lezingen

Deepak Chopra 25 september Rai Amsterdam

Al vanaf onze vroegste kindertijd vinden we ons lichaam en onze geest steeds opnieuw uit terwijl we door de verschillende fases van ons leven gaan. Vaak doen we dit echter onbewust en blijven negatieve gedachten en verouderde denkpatronen aan ons zelfbeeld hangen. In de lezing biedt Deepak Chopra je een stap-voor-stap-handleiding om je weer in contact te brengen met wie je werkelijk bent. Breng lichaam en geest weer samen en vind jezelf opnieuw uit! Deepak Chopra is een van de meest geliefde schrijvers op het gebied van zingeving, spiritualiteit en wetenschap. Chopra heeft meer dan veertig boeken geschreven en zijn werken zijn in 35 talen vertaald. Zijn boeken zijn stuk voor stuk New York Times-bestellers. Daarnaast heeft hij vele Dvd's en Cd's uitgegeven. Chopra werd in 1999 door het tijdschrift TIME Magazine uitgeroepen als een van de honderd grootste helden en idolen van de twintigste eeuw en is een van de beste sprekers op deze aarde.

27 september Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde nodig hebben

Allan Pease schreef samen met zijn vrouw Barbara een boek met bovenstaande titel. Het gaat over liefde en over de verschillende drijfveren die mannen en vrouwen naar elkaar toe drijven. Wat maakt dat mannen ogenschijnlijk seks belangrijker vinden dan een verbintenis terwijl dat voor vrouwen net andersom is? Waarom hebben we seks en waar komt liefde om de hoek kijken?


Allan

kent de fijnste nuances van onze lichaamstaal. Sinds jaren weet hij deze kennis succesvol te vertalen naar de praktijk. De kern van dit werk is communicatie, wat ons lichaam vertelt en hoe je dit in kunt zetten om je doel te bereiken.

Tijdens het programma zal Paul Smit een voorstelling geven waarin hij op luchtige manier laat zien hoe wij met ons gedrag onszelf belemmeren werkelijke verbindingen aan te gaan met anderen. Daarnaast zal Allan samen met zijn vrouw Barbara hun nieuwe boek signeren.

De lezing van Allan is in het Engels. Locatie: Werf 't Kromhout in Amsterdam

Hoe kun je winnen?

Wil je in aanmerking komen voor 1 van de 6 kaarten die per lezing worden weggegeven of voor een boek van Deepak Chopra of van Allan en Barbara Pease? Mail naar prijsvraag@vrouw.nl , vermeld "Deepak of Allan" als onderwerp. Zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 7 September 2009 tot 09.00 uur.

Kijk voor meer informatie op The Project Network of Heart Media