Nieuws: European Mastery Conference

Veel mensen zijn zich er van bewust dat er een verandering om ons heen gaande is. Een (evolutionaire) verandering die effect heeft op alles om ons heen. Van het weer tot sociaal-economische systemen tot ons dagelijks leven. Maar wat is deze verandering dan precies? En kunnen we dit ook onderzoeken?

Hoog
Bij sommige veranderingen lijkt dit in ieder geval mogelijk. Dr. Konstantin Korotkov (Rusland) deed recent onderzoek, uitgevoerd op een groep proefpersonen van o.a. artsen, onderzoekers, therapeuten en olympische atleten. Er bleek dat als Reconnective Healing werd onderwezen voor slechts 5 uur, de gemiddelde proefpersoon een significante toename had in de energieniveaus en dat de gemiddelde toename van het bio-energische veld voor iedere persoon 17% of meer was! Dr. Korotkov maakte hierbij o.a. gebruik van zijn GDV (Gas Discharge Visualization; een verbeterde versie van Kirlian fotografie) apparaat dat in staat is om energievelden van planten en mensen te fotograferen.

Naast Dr. Korotkov hebben ook andere wetenschappers als Dr. Tiller, Dr. Gary Schwartz, Drs. Baldwin, Drs. Connor en nog vele anderen, onderzoek gedaan naar Reconnective Healing. Uit hun onderzoek komt onder meer naar voren dat dit een vorm van healing is die gebruik maakt van een nieuw spectrum van healingfrequenties dat niet alleen uit energie bestaat, maar tevens uit licht en informatie. Wetenschappers suggereren dat deze frequenties mogelijk voor het eerst op aarde aanwezig zijn en genezingen faciliteren op een hoger niveau dan waar de ons tot nog toe bekende healingtechnieken toe in staat zijn. Ook dragen deze frequenties de potentie ons DNA te beïnvloeden.

Een andere heel belangrijke bevinding die naar voren is gekomen uit eerdere onderzoeken, is dat iedereen toegang kan krijgen tot deze Reconnective Healing frequenties en deze kan leren toepassen. Meer dan 65.000 mensen hebben deze opleiding inmiddels gevolgd wereldwijd. Dr. Eric Pearl, bij wie de frequenties van The Reconnection zich voor het eerst heel duidelijk manifesteerden, en zijn team zullen 13-15 november ’09 voor de tweede keer in Amsterdam deze opleiding verzorgen, gevolgd door de 2009 European Mastery Conference het weekend er op.

Het mag behoorlijk uniek worden genoemd dat een team van de meest vooruitstrevende wetenschappers, schrijvers, denkers en filosofen samen komen op één plek! Tijdens de conferentie zullen de resultaten van onderzoek van Dr. Konstantin Korotkov naar de bio-energetische velden van deelnemers van de opleiding in Amsterdam worden getoond en toegelicht. Dr. William Tiller zal onder meer duidelijk maken hoe bewustzijn effect heeft op onze fysieke realiteit en hoe dit, tezamen met intentie en emotie, de resultaten van gedegen wetenschappelijk opgezette experimenten significant kan beïnvloeden. Lynne McTaggart zal vertellen over het nieuwe boek dat ze aan het schrijven is en een ‘live’ intentie-experiment doen met de deelnemers. Masaru Emoto toont voor het eerst het waterkristal in Amsterdam dat ontstond toen hij Pearl vroeg om Reconnective Healing toe te passen op leidingwater uit Tokyo. Rupert Sheldrake, Ervin Laszlo, Raymond Moody en Roy Martina zullen ook acte de présence geven en vertellen over hun eigen specialiteit en onderzoek en gezamenlijk een zo breed mogelijk beeld geven van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen over de verbinding tussen wetenschap, bewustzijn en healing.

We hebben het laatste nog niet gehoord over deze frequenties die dus niet alleen genezing tot stand kunnen brengen op alle niveaus, een prestatieverhogende werking hebben, maar volgens de wetenschap ook een doorgang kunnen zijn naar het volgende niveau van menselijke evolutie!


2009 EUROPEAN MASTERY CONFERENCE: een unieke en fantastische ervaring!

DATUM: 20-22 november '09
PLAATS: Amsterdam RAI

GASTSPREKERS:
  • Rupert Sheldrake,
  • Lynne McTaggart,
  • Ervin Laszlo,
  • Masaru Emoto,
  • Raymond Moody
  • William Tiller,
  • Roy Martina,
  • Konstantin Korotkov
  en Eric Pearl


Een team van internationale onderzoekers zal de nieuwste, verbazingwekkende bevindingen op het terrein van wetenschap, bewustzijn en genezing delen.

*Zie, hoor en interacteer persoonlijk met de meest vernieuwende en vooruitstrevende wetenschappers en leraren op aarde, samengekomen op één plek...

*Leer begrijpen hoe bewustzijn onze fysieke realiteit beïnvloedt en bekrachtig jezelf om de volgende evolutionaire stap te nemen in je persoonlijke groei.

*Leer technieken om je healing capaciteiten te verbeteren en versnellen.

*Zie en hoor resultaten over baanbrekend onderzoek geleid door de leiders in de connectie tussen wetenschap en healing en genezing: Drs. William Tiller en Konstantin Korotkov. Hoor over het spannende voortschrijdende onderzoek op het gebied van Reconnective Healing.

Meer informatie op www.blizevents.com