Interview: Ria Verdurmen over 'Voetstappen naar het licht'

'Voetstappen naar het licht'

Negen jaar geleden begon ze te schrijven in automatisch schrift en startte ze samen met Ron van der windt de website www.Skyletters.net “berichten uit de sterren”.

Het zijn teksten die ontstaan als voetstappen in de sneeuw. Soms met wit licht of prachtige kleuren tijdens het schrijven maar altijd warm en sereen.

De arm van Ria schrijft als vanzelf boodschappen of verhalen van overgegane zielen. In het begin vond Ria dit zelf erg vreemd aanvoelen. Je zou kunnen zeggen dat ze een soort van “medium” is, een doorgeefluik. Ze ziet zichzelf het meest als “lichtwerker” Voor haarzelf is het dat de meest prettige manier om spiritualiteit een vorm te geven. Haar manier van schrijven is voor haar de zuiverste vorm omdat ze er zelf niet tussen zit.

Inmiddels is haar eerste boek een feit: “Voetstappen naar het licht”. Het boek gaat over leven en dood en alles wat daartussen zit. Leven is voor haar dan ook hetzelfde als doodgaan maar dan aan de andere zijde. 'Daar aan de andere kant heb je alleen geen hinderlijk lichaam' aldus Ria.

“Kringloop” der ziel zoals ze het zelf zo mooi noemt. Volgens haar zijn we alleen maar gescheiden met het hiernamaals door een dunne nevel. Hierin ligt ook de boodschap van dit eerste boek namelijk dat de dood geen einde is. Ria: 'Dit is de tijd waarin mensen bewust gemaakt moeten worden dat er meer is tussen hemel en aarde. Mensen moeten geholpen worden met verlies zodat angst voor het onbekende weg genomen wordt en paranormaal als normaal gezien gaat worden.'

Volgens Ria zijn er om ons heen veel overgegane vrienden uit de sferen, engelen en profeten die heel graag hun boodschap willen overbrengen. 'De scheidingslijn tussen hier en Gene Zijde, is zo dun. Wij als mens zijn instrumenten waarvan zuiverheid vereist wordt om deze boodschappen de wereld in te kunnen zetten', vertelt ze. Als je denkt dat het boek zweverig is dan heb je het mis. Het sluit aan op de zaken van alledag en het is heel herkenbaar.

Ze hoopt dat “Voetstappen naar het licht” mensen raakt. Of ze het nou kopen of lenen, het gaat om het doel.

Ook als je niet spiritueel bent, of niets gelooft is het boek interessant. Misschien maakt het iets in je los. Beantwoordt het nieuwsgierigheid. En zo niet dan is het nog niet de juiste tijd.

Ria: 'Het zou echter geweldig zijn als mensen door alle crisis en rampen meer na gaan denken. Het is belangrijk dat men gaat inzien dat eenieder recht heeft op een dak boven zijn hoofd en voldoende eten. “Leg de wapens neer dan komt er misschien ooit nog vrede!” Natuurlijk is het als vrouw en mens heerlijk om je boek in de boekwinkel, webshops en kranten te zien. Maar het uitgangspunt is weer nieuwe boeken uit te kunnen geven en zo ook de website in stand te kunnen houden.'

Ze hoopt dat veel mensen het pad van voetstappen naar het licht zullen volgen. En anders hopelijk, met behulp van het nieuwe boek “Er loopt een engel op uw pad” wat binnenkort uitkomt: 'Zoveel engelen staan te wachten om eenieder te mogen helpen!'


Voetstappen naar het Licht
Verdurmen, Ria


Henk Jan Akse

Er zijn maar liefst 5! boeken weg te geven voor de lezers van vrOuw.nl Mail naar info@vrouw.nl