De Nieuwe Vrouw: Mijn Magical Tattoo

Maar laten we eerlijk zijn: de nieuwe vrouw worstelt ook vaak met zichzelf. Allerlei oude en beperkende overtuigingen zorgen ervoor dat we vaak onze eigen kracht niet zien en ervaren. En hoe doe je dat in het dagelijks leven: uit je hoofd naar je hart? Tessa deelt haar ervaringen met jou en neemt je mee op haar ontdekkingsreis naar wie we zijn, wat er gaande is in de wereld en waar we naar op weg zijn.

Blij met mijn tatoeage

Nooit maar dan ook nooit had ik gedacht dat ik een tatoeage zou nemen. Toch prijkt er sinds gisterenavond een prachtige tatoeage op mijn linker pols. Een cadeau aan mezelf voor mijn 33ste verjaardag. En wat ben ik er blij mee! Het is het zevengesternte de Pleiaden. Niemand wist van mijn plan om een tattoo te laten zetten. Zelfs mijn vriend niet. Het voelde als iets dat helemaal van mezelf is, mijn geheimpje en mijn eerbetoon aan daarboven. Vorige week schreef ik al dat ik de schaamte voorbij ben. Het feit dat mijn passie uitgaat naar sterrenmensen is iets waar ik me niet langer onzeker over voel. Ik ben er zelfs trots op, want mijn contact met hen is zo mooi dat ik er niet langer geheimzinnig meer over wil doen.

Voorgaande levens

Als deze column wordt gepubliceerd ben ik net 33 jaar. Ik schreef vorige week al dat mij was verteld dat dit een jaar wordt van spirituele groei. De laatste weken heb ik dat al in de praktijk mogen ervaren. Het gekke is ook dat het ineens heel vanzelfsprekend voelt dat deze tattoo op mijn pols zit. Hij moest ook per se op mijn linkerpols en ik voelde ook exact op welke plek. Nu weet ik dat dit te maken heeft met voorgaande levens en voorgaande tatoeages op die plek. Het leven zit wonderlijk in elkaar. Voor mezelf is deze actie ook verrassend. Het boek over mijzelf heb ik dan nog lang niet uit. Mijn team zei gisteren tegen me: ‘Let maar op. Het wordt nog veel leuker.’ Ik bedankte hen namelijk voor hun bijdrage aan de tattoo.

Magical Tattoos

Dat is wel een grappig verhaal. Dat zal ik je vertellen. Daarboven vertelden ze dat het voor hun ook een leuk spelletje is om met mij te co-creëren. Mijn impulsieve besluit om een tattoo te nemen voelde direct heel goed. Ik gaf mezelf bedenktijd en maakte een afspraak voor over twee weken. Ik ging via Google op zoek naar een goede tatoeëerder bij mij in de buurt. Ik kwam uit bij Cees van Magical Tattoos [http://www.magicaltattoos.nl/index.php/home] in IJmuiden. De tekst op zijn website, de fotogallerij en zijn vergunning zorgden voor een klik en ik wist dat ik bij hem moest zijn. Cees ziet eruit zoals je verwacht: groot, robuust, onder de tatoeages, oorbellen, een sikje maar wel van het type ruwe bolster blanke pit, want Cees is eigenlijk heel rustig, lief en aardig.

Op mijn gemak

Ik voelde me direct op mijn gemak, hoewel ik wel gespannen was. Ik zei nog tegen mijn team toen ik op weg was naar Cees: ‘Jullie moeten hem wel inspireren hoor! Dit moet de perfecte tattoo worden. Help Cees zijn werk goed te doen.’ In het begin kwamen we er niet helemaal uit. De afbeelding was te groot, waardoor de sterren zouden gaan ‘zwerven’ over mijn pols als ik het op die plek wilde doen. Er zou dan geen onderlinge samenhang zijn. Maar ja, de sterren konden ook niet te klein worden want daar durfde Cees zich niet aan te wagen. Op een gegeven moment leek het te gaan lukken. Tijdens zijn werk vroeg ik hem of mensen wel eens vertelden waarom ze voor een bepaalde afbeelding kozen. Ja, dat was het geval.

Geslachtsdeel tatoeëren

Toen vroeg ik Cees: “Heb je wel eens hele aparte verhalen gehoord?” Waarop Cees antwoordde: “Dat valt wel mee. Voor mij is iets niet snel gek. Maar ik zal nooit van mijn leven meer een mannelijk geslachtsdeel tatoeëren. Dat heb ik één keer gedaan en nooit weer!” We lachten en ik besloot Cees te vertellen waarom ik precies deze afbeelding wilde. Maar ik stamelde wat met mijn woorden. “Hup, gewoon in één keer eruit knallen,” moedigde hij me aan. Dus ik vertelde hem over mijn connectie met de Pleiaden (ik weet dat ik mijn meeste levens daar heb geleefd), dat ik telepathisch met hen in verbinding sta en dat ik ze sinds enige tijd ook kan zien via mijn derde oog. Cees werd helemaal enthousiast. “Op de heenweg zei ik nog tegen ze Cees, dat ze jou moeten helpen je werk goed te doen.”

Pleiaden school

Cees was ondertussen aan zijn tweede sjabloon begonnen. Hij zei: “Het is niet te geloven. Normaal maak ik nooit een tweede sjabloon voor mensen, maar bij jou begon ik net ineens te twijfelen of de sterren er wel strak genoeg opstonden. Dus ik besloot een nieuwe te maken. Dat doe ik normaal nooit! Dat is wel sterk zeg.” Dat ik hem vertelde over mij en de Pleiaden vond hij helemaal niet gek. “Ik heb alle afleveringen van The X-files gezien en heb altijd gedacht dat lang niet alles zomaar verzonnen kan zijn. Bovendien geloof ik in leven na de dood.” Ineens begon Cees hard te lachen en na wat hij toen zei, wist ik dat ze daarboven humor hebben. “Het is ongelooflijk maar ineens bedenk ik me dat ik vroeger op de Pleiaden school heb gezeten. Dat is toch wel heel sterk, vind je niet?”

Eeuwig dankbaar

Toen wist ik echt zeker dat Cees de perfecte man was voor het zetten van deze tattoo. Vol vertrouwen gaf ik hem mijn onderarm en hij heeft er zeven prachtige, strakke sterren op gezet. Echt pijn deed het niet. Het is eerder een irritant gevoel, maar in mijn geval zo voorbij. Ik ben Cees eeuwig dankbaar en dat heb ik hem ook gezegd. Maar ook mijn team heb ik uitvoerig bedankt. Zonder hun bijdrage was de tattoo lang zo mooi niet geworden.

Liefs Tessa
www.tessakoop.nl