De Nieuwe Vrouw: 333, 222, 555 toeval?

Maar laten we eerlijk zijn: de nieuwe vrouw worstelt ook vaak met zichzelf. Allerlei oude en beperkende overtuigingen zorgen ervoor dat we vaak onze eigen kracht niet zien en ervaren. En hoe doe je dat in het dagelijks leven: uit je hoofd naar je hart? Tessa deelt haar ervaringen met jou en neemt je mee op haar ontdekkingsreis naar wie we zijn, wat er gaande is in de wereld en waar we naar op weg zijn.

Laatst rekende ik af bij de bakker: ‘Dat is dan 3,33 euro,’ zei de medewerkster. In het begin denk je dat het nog toeval is als je per ongeluk op de wekker kijkt, op de display van je cd-speler, je kassabon, de kilometerstand van je auto en je ziet 555, 1111, 222 of 15.15, 333. Maar op een gegeven moment gebeurt het wel heel vaak. Heb jij dat ook?

Welkom in het ascensieproces! Je verruimt je bewustzijn (ascenderen betekent: opklimmen), word je meer bewust van de eenheid met het AL. Er zijn leuke websites en boeken over geschreven: de betekenis van getallen. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

Het mooie is namelijk dat de kosmos, het universum, god, de engelen – net hoe je het wilt noemen! – op allerlei manieren met je communiceert en contact zoekt. Boodschappen doorgeeft, je aanmoedigt om je vast te houden aan datgene waarvan je hart je ingeeft dat het jouw waarheid is. Mooi hè?

Het overkomt me het meest als ik in the flow zit maar ook als ik totaal niet in de flow zit. Ik merk: het ascensieproces is er vooral een van vallen en weer opstaan. Twee meter omhoog klimmen en weer een meter naar beneden donderen. Laatst bij de bakker was ik de verbinding even kwijt. Dat herken je vast wel: stiekem slippen negatieve gedachten naar binnen, je haalt jezelf omlaag met iets, raakt weer even het vertrouwen kwijt… Tot ik 3,33 euro moest betalen bij de bakker. Ik werd ineens wakker geschud.

Volgens het boek ‘Getallen van de Engelen’ van Doreen Virtue betekent 333: ‘Je bent één geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je – op velen niveaus. Ze houden van je, leiden je en beschermen je in alle opzichten.’ Dat is toch mooi? Ik was me ineens weer bewust van het feit dat ik zelf controle heb over hoe lang een dipje moet duren. Maar vooral ook: dat er altijd hulp is van ‘boven’.

Fragmenten afkomstig uit het boek van D. Virtue:

111 Er is een energetische poort voor je opengegaan, waardoor je gedachten zich snel in de werkelijkheid manifesteren. Kies je gedachten wijselijk in deze periode en zorg ervoor dat ze overeenstemmen met je wensen. Stop geen enkele energie in denken aan je angsten, opdat je ze niet manifesteert.

333 Je bent één geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je - op vele niveaus. Ze houden van je, leiden je en beschermen je in alle opzichten.

444 Duizenden engelen omringen je op dit moment: ze houden van je en steunen je. Je hebt niets te vrezen. Alles is goed.

222 Heb vertrouwen. Alles zal goed komen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen.

555 Er staan je grote veranderingen en belangrijke transformaties te wachten. Je hebt de gelegenheid uit de pop te kruipen en het fantastische leven te ontvouwen waar je werkelijk recht op hebt.