Braez...synoniem voor 'Comfy-chic'

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Braez weet als geen andere de combinatie te leggen tussen luxe en comfort. Hieraan ligt ten grondslag dat Braez uitgaat van het principe dat kleding pas echt luxe is wanneer je je er goed in voelt. Kleding waarin je heerlijk kunt wegkruipen op de bank, maar waar je ook geweldig mee voor de dag komt buiten de deur. Comfy-chic staat synoniem voor Braez!

Met de materialen en de ontwerpen die gebruikt zijn, is een tijdloze elegantie neergezet.

De wintercollectie bevat een rijkdom aan variatie en combinatiemogelijkheden, af te stylen met accessoires als sjaals, riemen en tassen.


Romantische tuniekjes, jurkjes met prachtige fijne plooitjes en fraai smockwerk als afwerkingen kunnen worden gecombineerd met een stoere skinny maar staan ook geweldig op een legging. Voor door en door comfynesse, draag je de heerlijk fijne hemdjes en broekjes van superzacht katoen, die Braez heeft uitgevoerd in lieflijke poedertinten of chique grijspastels.


Waar ik zelf nog het meest naar uitkijk, zijn de schitterende stola’s en de jurkjes van grove breisels voor de behaaglijke warmte op de extra koude winterdag.


Braez voelen is ervan houden!

www.braez.nl foto’s S0 PR