Wonderlijke push-up-beha lift zelfs de allerkleinste borsten

Mode & trends door Marleen_S

Ben je zo plat als een dubbeltje daarboven en heb je echt helemaal niks om omhoog te liften met een goede push-up-beha? Voor je een enkeltje naar de plastisch chirurg overweegt, probeer dan eerste deze magische wonderbeha.

 
Je zet de tv aan en bah, reclame. Net als je even een toiletpauze wilt inlassen, zie je de camera inzoomen op een Thaise schone. Haar blouse valt subtiel open en daaronder zie je een doodnormale beha met stippen. Na wat heen en weer gedraai in slow motion, gooit het model haar beha ineens uit en wat je dan als kijker te zien krijgt, houd je niet voor mogelijk.
 


Schone schijn

Schijn bedriegt, want al gauw kom je erachter wat het Thaise lingeriemerk Wacoal, de makers van de Mood Boost-Up Bra, met hun reclamespotje willen bereiken. De dame met de beha blijkt namelijk helemaal geen vrouw te zijn. Het is een heel goed verklede man met pruik, nepwimpers en het hele circus heeft je proberen te verleiden met haar, euhm, zijn beha.
 
Heel knap gedaan, zeker omdat zodra de camera gericht is op de borstpartij van deze man, je heel duidelijk naar een volle B-cup zit te kijken. Hij heeft zelfs zo?n jaloersmakend streepje tussen zijn borsten waar menig vrouw met een kleine boezem een moord voor zou doen. Dat is waar de Mood Boost-Up Bra ook voor staat: hoe klein je borsten ook zijn, deze wonderbeha lift alles, aldus Daily Mail.


Grote hit op YouTube

Het reclamefilmpje is een grote hit op YouTube, zeker omdat je in eerste instantie een normale advertentie verwacht. Iedereen zit dan ook met zijn mond open van verbazing het filmpje te bekijken. De bedoeling van Wacoal is vrouwen ervan te overtuigen dat als zelfs mannenborsten gelift kunnen worden met de Mood Boost-Up Bra, dit ook zeker bij vrouwen kan.
 
Dit trucje is niet geheel onbekend in reclameland. Onze eigen Nederlandse HEMA deed dit al een tijdje geleden en strikte topmodel Andrej Pejic voor hun reclamecampagne om met hun mega push-up-beha op grote bilboards in het land te staan. Hij was daarmee gelijk een van de weinige mannen die ooit als vrouw voor een lingeriecampagne model hebben gestaan. Andrej doet dit soort klussen wel vaker en echt, hij is behoorlijk overtuigend ook.

Bekijk hier het reclampspotje van de Mood Boost-Up Bra en aanschouw het resultaat met eigen ogen.

fout in embed: media provider niet ondersteund

Geloof jij dat de Mood Boost-Up Bra werkt of vind je het maar commercieel geneuzel?