Win lingerieset van Hush Hush

Mode & trends door Vrouwen redactie

Ben je al op vakantie geweest? Dan moet je dat zongebruinde lijf van je natuurlijk wel op zijn mooist presenteren aan je lover. Er is geen betere manier om dat te doen dan door jezelf te verpakken in de lingerie van Hush Hush. En dat is nu nog gratis ook, want Vrouwen.nl geeft 3x een lingerieset van dit luxe merk weg! Overigens kun je zelf ook met flinke kortingen shoppen - in de outlet van Suits of Sin bijvoorbeeld.

Je kunt zelfs kiezen uit twee verschillende typen lingerie die je kunt winnen: Jungle Fever of Miss Egoïste. Een set bestaat uit een bh met een string of hipster. Kies je voor de tropische Jungle Fever set dan krijg je een heerlijk zomers setje waarvan de bh voorgevormd is. Liever iets rustigers? De Miss Egoïste set heeft een vintage uitstraling en de bh lift de borsten. Je kunt de bh-bandjes ook verwijderen zodat je een strapless bh krijgt.

Win: 3x lingerieset van Hush Hush

Wil jij zo'n spannend setje van Miss Egoïste of Jungle Fever in je kast hebben hangen? Doe dan snel mee!

- Like Vrouwen.nl op Facebook
- Reageer op dit bericht en laat weten welke lingerieset jij graag wilt winnen en waarom
- Kopieer je reactie en plak deze in een mail naar info@vrouwen.nl. Belangrijk: vermeld ook je adres, cupmaat, kledingmaat en voorkeur voor boxer of string.


Deze actie loopt t/m 21 augustus. Winnaars krijgen bericht per mail.