Modetrends die mannen afschuwelijk vinden

Mode & trends door Kimberly
Wij vrouwen begrijpen de man (soms) niet, en andersom. Neem bijvoorbeeld (nep)Ugg's: wij vinden ze überfluffy en megacomfy en mannen vinden het grandioze gedrochten. Wat is voor de man een modeflater en voor de vrouw een modemusthave? 

Dat de mening van een man soms nogal verschilt van een vrouw, moge duidelijk zijn. Dat blijkt ook wel weer uit de volgende voorbeelden waarin wij de drastische, controversiële mannenmeningen over vrouwenmode onthullen... 
 

Sneaker wedges
Sneakers en hakken in één. Twee vliegen in een klap zou je denken, en voor de man zijn de sneaker wedges inderdaad een klap... in het gezicht... met de vlakke hand. "Tja, vrouwen kunnen nooit kiezen hè?! Ik zie liever óf sneakers óf hakken maar geen combi ervan. Deze schoenen maken een sexy vrouwenvoet snel lomp."

Bandeaubikini

Een bandeaubikini is dé oplossing om zorgeloos te zonnen. Maar, ook dit item valt bij menig man niet in de smaak. "Ze zijn niet extreem lelijk, maar bikini's met bandjes vind ik wel mooier omdat het anders lijkt alsof je van die brede schouder hebt. Plus: de borsten worden platgedrukt, niet fijn."

Harembroek

Toegegeven: it looks inderdaad like een drollenvanger, maar het is toch mode? "Haha, mode of niet, ik wil billen zien! Het is niet vrouwelijk..."

High waisted shorts


Deze billenbroekjes zijn toch optimaal tijdens de warme zomerdagen? Mega trendy en bovendien kan er zo nu en dan een lekker fris briesje naar binnen. Mannen zien de high waisted shorts anders: "Naja, eigenlijk is hier niks mis mee! Het ligt een beetje aan de rest van de outfit. Het moet niet té ordi worden. Zodra haar halve bil in beeld is, is het té."

Legging met drukke print


Bloemetjes, printjes, patroontjes... we worden ermee doodgegooid. En na de komst van Roy Donders weten we niet beter. Voor mannen zijn leggings met een drukke print een typische modeflater, maar waarom eigenlijk? "Het leidt af, je zit zowat op het randje van hypnose! Té is nooit goed en vooral die linker is too much!" 

Drop armhole tops


Sexy en trendy, toch? Stiekem een glimp van je bh geven en tegelijkertijd hoeven we ons nooit druk te maken over eventuele zwoksels. "Het ligt er wederom aan hoe het gedragen wordt. Ik vind het al snel aandachttrekkerij als er bijvoorbeeld een pikante bh onder gedragen wordt. Die rechter met geel vind ik wel leuk!"

Puntige pumps


"Hmm, beetje lookalike heks." Oké, oké. We begrijpen 'm. Vroegâh waren ze best leuk, toch?!

Beanies


Helemaal hip waren ze afgelopen winter: beanies. Ze zijn stoer, lekker warm en bedekken een bad hair day. Wij zien dus eigenlijk alleen maar voordelen.  "Ja, ze zijn leuk, maar niet voor binnen..."

De extravagante schouders


In de jaren 80 was het helemaal hip: schoudervulling. Ook tegenwoordig kun je hier weer mee gezien worden, en dan vooral in de ultrapuntige versie. Maar wat mannen ervan vinden? "Nee... gewoon nee."

Oversized trui

Ook afgelopen winter helemaal hot: de oversized trui. "Hmm, nee. We zien liever vrouwelijke vormen zoals de borsten, taille en heupen. Toch kan dit op een zondagochtend - zonder broek - als ze een ontbijtje staat te maken best sexy zijn..." Maar, maar, maar, ze zijn zo ideaal voor de horrorwinters!  
 
Welk kledingstuk vind jij een modemusthave, maar vinden mannen een modeflater? Ken jij nog meer van dit soort voorbeelden? 
Beeld: Pinterest