Seks & relaties / Seks
Seks

To trio or not to trio

Reageer12 0
Van alle seksuele fantasietjes is een trio misschien nog wel de meest voorkomende. Het is natuurlijk ook hartstikke spannend om met twee personen tegelijk 'bezig' te zijn. Maar het brengt ook risico's met zich mee...

Je zit in een gelukkige monogame relatie, maar zou het toch wel erg spannend vinden om 'het' nog eens met iemand anders te doen. Of: je bent altijd al nieuwsgierig geweest hoe het is om met een meisje te zijn, maar je wilt je vriend niet bedriegen. Of: het lijkt je superopwindend om met twee vreemde mensen seks te hebben. De oplossing? Een trio!

Een trio is simpelweg een sekspartijtje met z'n drie├źn. Dit kunnen twee mannen en een vrouw zijn, twee vrouwen en een man, maar ook drie mannen of drie vrouwen. Je kunt tegelijkertijd met elkaar bezig zijn of om de beurt terwijl de derde toekijkt. Er zijn geen regels, zo lang iedereen het maar naar zijn/haar zin heeft. Dat klinkt allemaal leuk en spannend, maar het kan ook behoorlijk ingewikkeld zijn. Lees daarom eerst dit artikel voordat je je eraan waagt...


Make up your mind!
Je wilt een trio, wat nu? Er zijn eerst een aantal keuzes die je moet maken voordat je het bed in kunt duiken...

Man/vrouw
De eerste keuze die je moet maken is: wil ik het met twee mannen, twee vrouwen of een man en een vrouw doen? Elke optie heeft z'n voor- en z'n nadelen. Met twee mannen kun je je heerlijk het middelpunt voelen (all eyes on you) en hoef je niet bang te zijn dat de andere vrouw meer aandacht krijgt. Aan de andere kant kun je je ook een beetje gedomineerd voelen en al die aandacht kan ook too much zijn. Met twee vrouwen is het heel zacht en teder, maar daarvoor moet je wel echt seksuele gevoelens voor vrouwen hebben. Een ideale mix zou kunnen zijn man/vrouw. Zo heb je een vrouw voor het zachte en tedere gedeelte en een man voor het 'hardere' werk.

Single/relatie
Het is een wereld van verschil of je deel uitmaakt van een stelletje of de derde persoon bent. In het eerste geval moet je jezelf goed afvragen: kan ik mijn partner zien vrijen met een ander voor mijn neus? Als je dit geen probleem vindt, dan kan een trio een geweldige ervaring zijn. Je kunt samen met je grote liefde van elkaar en van iemand anders genieten. Het kan een oppepper zijn voor jullie seksleven en iets wat jullie nooit meer zullen vergeten. Maar het kan jullie relatie ook compleet verwoesten. Jaloezie en teleurstelling kunnen de overhand nemen. Probeer dus goed in te schatten of jullie relatie het aankan. Als je de derde persoon bent, heb je minder zorgen. Je zou je af en toe misschien een beetje buitengesloten kunnen voelen, maar omdat er geen verliefde gevoelens bij zijn, doet dit je waarschijnlijk weinig.


Bekend/onbekend
Waar je ook over na moet denken is of je liever een trio hebt met bekende personen of onbekenden. Bekende personen zouden kunnen zijn je partner en een goede vriend/vriendin of een bekend stel dat jou wel ziet zitten. Bij bekende personen zul je je vertrouwder en daardoor meer op je gemak voelen, maar het kan jullie relatie wel flink veranderen. Straks geeft je partner je beste vriendin iets te veel aandacht of verwoest je als derde persoon de relatie van je vrienden. Praat hierover met elkaar, spreek desnoods dingen van tevoren af. Zorg ervoor dat jullie liefde/vriendschap niet op het spel komt te staan. Het kan alleen goed gaan als jullie er hetzelfde instaan en niet te snel jaloers zijn. Als dat het geval is, kan het een bijzondere ervaring zijn, waar je/jullie nog lang van kunnen nagenieten. Een trio'tje met onbekende mensen is misschien een beetje eng, maar ook wel heel spannend. De mensen staan niet dichtbij je en daarom kun je je misschien extra laten gaan. Ook hoef je niet bang te zijn dat er achteraf problemen komen.


Doe het voor jezelf
Het is algemeen bekend dat mannen niet vies zijn van een trio'tje. Sterker nog: ik denk dat maar weinig mannen nee zullen zeggen. Je hoort dan ook vaak dat mannen aan hun vriendin/vrouw vragen of ze dat niet een keer willen doen, want 'dat heb je toch wel voor me over?'. Let op: dit is pure chantage! Doe het absoluut niet omdat je bang bent je vriend te verliezen. Het is ontzettend belangrijk dat je het alleen maar doet omdat je het zelf wil. Denk goed aan alle consequenties en vraag jezelf al of je het aankan en of je het de moeite waard vindt.

Nog steeds in voor een trio'tje? Dan kun je op zoek gaan naar (een) geschikte kadidaten/kandidaat. Zit er misschien iemand in je vriendengroep, ken je iemand van de sportschool of wil je liever iemand inhuren bij een escortbureau? Alles is mogelijk! Drink van te voren een lekker wijntje en... genieten maar!
Reageer12 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 12 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Grace Madrid

  Mijn naam is Grace Madrid. Ik ben erg enthousiast vandaag omdat mijn man die mij 3 jaar geleden verliet terug kwam naar me smeken me om hem terug te accepteren. toen mijn man me 3 jaar geleden verliet ik dacht dat alle hoop was verloren en ik had pijn unit toen ik hoorde over Doctor Okumu prachtige spreuk, dus ik contact met hem om hulp en zijn verzekeren me dat ik de volgende om gewoon te getuigen als die zal hij heeft geholpen eerder hebben gedaan. ik deed alles wat hij me vraagt te doen en volg zijn zorgvuldig instrueren en vandaag wil ik dat de wereld weet dat mijn man kwam terug om me viel op zijn knieën en begon te smeken om hem terug net zoals Doctor Okumu kant te accepteren. Doctor Okumu heeft echt een glimlach op mijn gezicht door te brengen mijn man terug, hij is een God gezonden om mensen te helpen en ik ben ervan overtuigd dat hij een God op aarde. Bent u in een probleem en hulp nodig? Contact Doctor Okumu vandaag voor hulp via e-mail: doctorokumuspelltemple@gmail.com of via de website: http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com of via WhatsApp:+2348068784784!!!

 • cici

  Mij lijkt het wel wat om een keer uit te proberen maar ik ben nu dan ook niet in een relatie. Als ik in een relatie was zou ik er misschien anders over denken..

 • Anoniem

  Toen ik single was deed kk dit regelmatig met twee goede vrienden van me. Inn het begin waren ze allebei een scharrel en toen kwam het tot de punt dat ze een keer samen waren. Love it.

 • Anoniem

  Mijn vriend en ikzelf willen graag eens een trio uitproberen. We hebben enkel geen specifieke dame op het oog. We weten ook niet precies waar we iemand kunnen vinden die dit met ons wil delen.
  Weten jullie misschien raad?

 • Anoniem

  Ik heb toen ik single was wel een keer een trio gehad met een stel. Ik was te nieuwsgierig en vond dat ik het in ieder geval een keer kon proberen.
  Het stel wilde graag iets extra's in de relatie en ik had wel zin om het eens mee te maken.
  Moet zeggen, bij die ene keer is het ook gebleven hoor... voor mij was het niks.

 • Hielke

  Ik zou juist geblinddoekt een trio willen, ik hoef de extra vrouw echt niet te zien, gaat mij meer om het voelen. Bij een extra man zou ik mijn partner ook geblinddoekt willen zien....en daar heeft zij voor zover ik weet ook geen problemen mee. Maar tot nu toe is het er nog niet van gekomen en het heeft geen haast ;-)

 • Kirsten.

  ik zou heel erg jaloers worden!

 • alexanouk

  Fantasie oke ....maar dat is heeeeeeeeeel iets anders dan het werkelijk doen :P
  Als puntje bij paaltje komt moet ik hier niets van weten :(

 • Andrea

  Ik heb nu een relatie en zou absoluut geen trio willen. Dat zou alleen maar meer kapot maken. Mij vriend heeft wel eens gezegd dat hij het niet erg zou vinden om een tweede vrouw erbij te hebben voor een keer, maar het is niet iets waar hij echt behoefte aan heeft. Ik heb tegen hem gezegd dat als hij een keer een andere vrouw erbij wilt hebben, dan halen we er een andere keer een man erbij om het eerlijk te maken ;-) Dat ziet hij niet zo zitten, dus halen we er helemaal niemand bij. En daar ben ik blij om, want ik zou het niet fijn vinden om mijn vriend aan iemand anders te zien zitten.
  Was ik single, dan zou ik het wel kunnen proberen...

 • limchick

  hmm, ik hoef me daar gelukkig ALLANG geen zorgen meer over te maken XD

 • SuzannaTM

  Agree with @EllenK

 • Boterbloempje

  Nou nee ik moet er niet aan denken om m'n vriend een ander te zien nemen vlak voor mn neus.. :S

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen