To trio or not to trio

Intiem door Redactie Ze.nl
Van alle seksuele fantasietjes is een trio misschien nog wel de meest voorkomende. Het is natuurlijk ook hartstikke spannend om met twee personen tegelijk 'bezig' te zijn. Maar het brengt ook risico's met zich mee...

Je zit in een gelukkige monogame relatie, maar zou het toch wel erg spannend vinden om 'het' nog eens met iemand anders te doen. Of: je bent altijd al nieuwsgierig geweest hoe het is om met een meisje te zijn, maar je wilt je vriend niet bedriegen. Of: het lijkt je superopwindend om met twee vreemde mensen seks te hebben. De oplossing? Een trio!

Een trio is simpelweg een sekspartijtje met z'n drieën. Dit kunnen twee mannen en een vrouw zijn, twee vrouwen en een man, maar ook drie mannen of drie vrouwen. Je kunt tegelijkertijd met elkaar bezig zijn of om de beurt terwijl de derde toekijkt. Er zijn geen regels, zo lang iedereen het maar naar zijn/haar zin heeft. Dat klinkt allemaal leuk en spannend, maar het kan ook behoorlijk ingewikkeld zijn. Lees daarom eerst dit artikel voordat je je eraan waagt...


Make up your mind!
Je wilt een trio, wat nu? Er zijn eerst een aantal keuzes die je moet maken voordat je het bed in kunt duiken...

Man/vrouw
De eerste keuze die je moet maken is: wil ik het met twee mannen, twee vrouwen of een man en een vrouw doen? Elke optie heeft z'n voor- en z'n nadelen. Met twee mannen kun je je heerlijk het middelpunt voelen (all eyes on you) en hoef je niet bang te zijn dat de andere vrouw meer aandacht krijgt. Aan de andere kant kun je je ook een beetje gedomineerd voelen en al die aandacht kan ook too much zijn. Met twee vrouwen is het heel zacht en teder, maar daarvoor moet je wel echt seksuele gevoelens voor vrouwen hebben. Een ideale mix zou kunnen zijn man/vrouw. Zo heb je een vrouw voor het zachte en tedere gedeelte en een man voor het 'hardere' werk.

Single/relatie
Het is een wereld van verschil of je deel uitmaakt van een stelletje of de derde persoon bent. In het eerste geval moet je jezelf goed afvragen: kan ik mijn partner zien vrijen met een ander voor mijn neus? Als je dit geen probleem vindt, dan kan een trio een geweldige ervaring zijn. Je kunt samen met je grote liefde van elkaar en van iemand anders genieten. Het kan een oppepper zijn voor jullie seksleven en iets wat jullie nooit meer zullen vergeten. Maar het kan jullie relatie ook compleet verwoesten. Jaloezie en teleurstelling kunnen de overhand nemen. Probeer dus goed in te schatten of jullie relatie het aankan. Als je de derde persoon bent, heb je minder zorgen. Je zou je af en toe misschien een beetje buitengesloten kunnen voelen, maar omdat er geen verliefde gevoelens bij zijn, doet dit je waarschijnlijk weinig.


Bekend/onbekend
Waar je ook over na moet denken is of je liever een trio hebt met bekende personen of onbekenden. Bekende personen zouden kunnen zijn je partner en een goede vriend/vriendin of een bekend stel dat jou wel ziet zitten. Bij bekende personen zul je je vertrouwder en daardoor meer op je gemak voelen, maar het kan jullie relatie wel flink veranderen. Straks geeft je partner je beste vriendin iets te veel aandacht of verwoest je als derde persoon de relatie van je vrienden. Praat hierover met elkaar, spreek desnoods dingen van tevoren af. Zorg ervoor dat jullie liefde/vriendschap niet op het spel komt te staan. Het kan alleen goed gaan als jullie er hetzelfde instaan en niet te snel jaloers zijn. Als dat het geval is, kan het een bijzondere ervaring zijn, waar je/jullie nog lang van kunnen nagenieten. Een trio'tje met onbekende mensen is misschien een beetje eng, maar ook wel heel spannend. De mensen staan niet dichtbij je en daarom kun je je misschien extra laten gaan. Ook hoef je niet bang te zijn dat er achteraf problemen komen.


Doe het voor jezelf
Het is algemeen bekend dat mannen niet vies zijn van een trio'tje. Sterker nog: ik denk dat maar weinig mannen nee zullen zeggen. Je hoort dan ook vaak dat mannen aan hun vriendin/vrouw vragen of ze dat niet een keer willen doen, want 'dat heb je toch wel voor me over?'. Let op: dit is pure chantage! Doe het absoluut niet omdat je bang bent je vriend te verliezen. Het is ontzettend belangrijk dat je het alleen maar doet omdat je het zelf wil. Denk goed aan alle consequenties en vraag jezelf al of je het aankan en of je het de moeite waard vindt.

Nog steeds in voor een trio'tje? Dan kun je op zoek gaan naar (een) geschikte kadidaten/kandidaat. Zit er misschien iemand in je vriendengroep, ken je iemand van de sportschool of wil je liever iemand inhuren bij een escortbureau? Alles is mogelijk! Drink van te voren een lekker wijntje en... genieten maar!