De verzorgende producten van Decléor

Lichaam door Redactie Ze.nl
Goede beautyproducten zijn tegenwoordig een echte must voor elke vrouw. Vooral producten op basis van essentiële oliën worden steeds populairder en laat Decléor daar nou net een leuke moederdagactie mee hebben. Kijk mee!
 

Alle vrouwen houden van goede en verzorgende beautyproducten om de huid in een zo goed mogelijke conditie te houden. We gebruiken dan ook diverse producten op een dag om dit te bereiken. Alleen zijn helaas niet alle producten even goed voor de huid zoals ze beloven: in veel crèmes of serums zitten namelijk conserveermiddelen of kleurstoffen die niet goed zijn voor de huid. Decléor vond hier de oplossing voor: zij kwamen met 100% zuivere en natuurlijke producten op de markt.

Decléor maakt gebruik van streng geselecteerde natuurlijke ingrediënten, doseringen en exclusieve melanges waarmee je je dagelijks heerlijk kunt verzorgen. Al deze producten zitten vol met actieve essentiële oliën en zijn speciaal geformuleerd om een optimale affiniteit met de huid te hebben.

Bij Decléor is er keuze uit een ruim assortiment aan producten. Of je je huid nu juist stralender wil maken, meer energie wil geven of juist om glans tegen te gaan; het kan allemaal! Ook is er voor alle huidtypes wat: van de droge of vette huid tot de gevoelige huid.

 
Over anderhalve week is het alweer Moederdag en hiervoor heeft Decléor de speciale Try me, Love me-actie opgezet. Deze actie bestaat uit een halfuur durende exclusieve aroma discovery behandeling in één van de samenwerkende schoonheidssalons en alsof dat nog niet heerlijk genoeg is: je krijgt er ook nog een fijn Decléor starterspakket bij! En dit alles voor maar ? 38,- in plaats van ? 95,-! Dit is natuurlijk dé ideale manier om je (schoon-)moeder - of natuurlijk gewoon jezelf - kennis te laten maken met dit fantastische merk.

Heb jij al kennis gemaakt met het merk Decléor?