Test als eerste de nieuwe Garnier Fructis Grapefruit Tonic shampoo

Haar door Redactie Ze.nl

Wist jij dat fruit heel goed is voor je haar? Daarom zitten de nieuwe Garnier Fructis shampoos bomvol fruit voor mooi en energiek haar! Bij Ze.nl kun je de Grapefruit Tonic shampoo nu gratis testen en je mening geven.

Garnier Fructis haalt de energie voor je haar uit natuurlijk ingrediënten, die het haar van binnen en van buiten versterken. Hierdoor krijg je van dat heerlijk luchtig, glanzende haar waar we allemaal zo gek op zijn!

 
Het merk heeft nu een nieuwe reeks Fructis shampoos op de markt gebracht die een ware explosieve cocktail zijn voor je haar door de kracht van fruit. Bovendien ruiken de shampoos heerlijk fruity en bieden ze vernieuwde kracht en intense verzorging. Hoe dat kan? Fructis ontleent haar kracht van het actieve vruchtenconcentraat om de haarkracht te herstellen. Het actieve vruchtenconcentraat versterkt de haarvezels en het haar is twee keer zo krachtig en bovendien ook lichter. De shampoo is namelijk luchtiger dan een crème en verandert in een mousse dat het haar niet verzwaart. Nog fijner: de shampoos zjin siliconen- en parabenenvrij!


De shampoos

De explosieve fruitextracten in deze drie nieuwe ?cocktails? zijn een heerlijke beleving onder de douche. De natuurlijke ingredienten zijn zorgvuldig gekozen voor elk haartype en bezitten een betoverende geur. Wat dacht je bijvoorbeeld van Grapefruit, Lemon, Mint, Coconut en Passion Fruit? Rui- euh? klinkt goed toch? De nieuwe shampoo van Garnier Fructis die jij nu mag uitproberen is Grapefruit Tonic!

Grapefruit Tonic shampoo
De Grapefruit Tonic shampoo is voor normaal haar dat glans verliest gedurende de dag. Het grapefruit extract - bekend van haar antioxidante eigenschappen - zorgt voor luchtig en glanzend haar.


Test het zelf!

Wil jij de nieuwe Garnier Fructis Grapefruit Tonic shampoo als eerste uitproberen en ben jij gedurende de testperiode beschikbaar? Doe mee en vul de onderstaande vragenlijst in en wie weet heb jij binnenkort een pakketje van Garnier thuis in de bus liggen. Na een aantal weken krijg je een enquête van ons per e-mail toegestuurd waarin je kunt aangeven hoe de shampoo is bevallen.