De meest bizarre restaurants

Eten door Inez
Zin om een avond buiten de deur te eten? Je kunt natuurlijk naar de plaatselijke Chinees, of die lekkere Italiaan op de hoek. Maar wil je echt iets bijzonders, ga dan naar een van de meest bizarre restaurants ter wereld!

Koralen en tropische vissen bewonderen, het kan allemaal onder het genot van een hapje en drankje in het ?onderwaterrestaurant? Conrad op de Maladiven. Je zit hier vijf meter onder het zeeniveau van de Indische Oceaan in een menselijk aquarium. Aparte manier om van een Fruits de mer te genieten.

Is je date niet de knapste, maar is zijn karakter zo leuk? Neem hem dan mee naar het Pitch-Black restaurant in Beijing! Je eet hier dus in het donker, waardoor je gehoor beter werkt en je smaak intenser wordt. Overigens heb je ook in Nederland verschillende restaurants waar je in het donker kunt eten.

In Tokyo kunnen de vrouwenliefhebbers aan hun trekken komen bij Nyotaimori, wat ?female body plate? betekent. Hier kun je het eten in de vorm van het vrouwelijk lichaam bestellen. De ober snijdt het lichaam voor je open en smullen maar!

Jij neemt een krantje mee naar de wc? In Taiwan eet je je maaltijd erop.
In ?toiletrestaurant? Marton is je stoel namelijk een wc-pot en eet je uit urinoirs. Eet smakelijk!

Verwacht je een avond met een happy end? Ga samen naar het ?condoomrestaurant? in Thailand. Bij Cabbages and Condoms zijn overal waar je kijkt condooms, dan wel niet afgebeeld. Bij de uitgang neem je in plaats van een pepermuntje een condoom mee!

Fans van Grey?s Anatomy kunnen naar ?ziekenhuisrestaurant? The Clinic in Singapore. Alles is hier in ziekenhuisstijl. De meubels bestaan uit rolstoelen en ziekenhuisbedden en de drankjes worden geserveerd in injectiespuiten en infuuszakken. Proost!

In India kun je genieten van een diner tussen de doden. Restaurant New Lucky is gebouwd op een eeuwenoude begraafplaats, waarvan niemand weet wie hier begraven ligt. Mocht je nog op zoek zijn, volgens de eigenaar brengen doden geluk.

Geen last van hoogtevrees? Dan kun je gelukkig ook iets heel bijzonders dichter bij huis vinden, namelijk het ?luchtballonrestaurant.? CuliAir Sky Dining verzorgt ballonvaarten door heel Nederland, waarbij meesterkok Angelique kookt met de hete lucht van de ballon zelf.

Bron: CJP.nl