Seksbellers

Intiem door Jerney
?Oh ja. Oh ja daar. Ga door, ga door!? Trrriiiiingggg. Trrriiiiinggg. ?Wacht even schat? Hallo? Hé Tom... Ja de vergadering van morgen is inderdaad om negen uur... Nee, het is geen probleem dat je daarvoor belt? Oké? Dag.?
 
Hoe slecht is je seksleven als je tijdens zo?n moment de telefoon opneemt? Naar mijn idee behoorlijk klote, maar uit Brits onderzoek ? ik ben gek op onderzoekjes ? is gebleken dat in ieder geval één op de drie Britten tijdens het seksen gewoon de telefoon opneemt. Hoe deprimerend? Want we kunnen natuurlijk keihard ontkennen dat Nederlanders ook maar in iets op Britten lijken, maar aan de grote hoeveelheid ?mobielers? in het openbaar vervoer te zien, bevinden we ons op nog geen steenworp afstand van hen.
 

 
Als excuus voor deze onaanvaardbare ?daad? zeggen de Britten dat het telefoontje belangrijk kan zijn. En dat is natuurlijk een waarheid als een koe. Stel je immers eens voor dat tijdens je orgasme tante Dorethea de pijp uit is gegaan. De telefoon opnemen is dan wel het minste wat je kunt doen. Ofzo. 
 
Of misschien moeten we onszelf eens niet zo belangrijk vinden, want serieus; in de meeste gevallen zijn we behoorlijk ?misbaar?. Want ken jij iemand die wekelijks wordt gebeld om een bom onschadelijk te maken? Nee dus. Het lijkt me dan ook ?safe to say? dat je gerust een uurtje vrij kunt nemen van de telefoondienst.
 

 
Wie weet ligt het probleem wel bij de seks zelf. Misschien zijn we tegenwoordig zó slecht in seksen dat we uit pure verveling maar de telefoon opnemen. Het is immers niet voor niets dat meeste vrouwen tijdens seks hun ?to do-lijstje? nog eens rustig doornemen. Of dat vele mannen na het hoogtepunt direct in slaap vallen. Zoiets schreeuwt niet bepaald ?herinneringswaardig? voor de gemiddelde neukpartij. De grote vraag blijft dan ook: zijn heftige seksers minder grote seksbellers of heeft onze mobiele telefoon ook onze ?sexy time? definitief verstoord? 
 
Ik vind het tijd voor een nieuw onderzoek. 
 
Lees ook de vorige columns van Jerney!


Jerney van Poorten - een 25-jarige in ontkenning - heeft een ?overdose? aan fantasie, een boel sarcasme en een afkeer voor mensen die altijd drie zoenen moeten geven.

Wekelijks schrijft ze op haar blog http://schrijftaal.blogspot.com over alles wat in haar ogen bijzonder interessant is. Zoals George Clooney of ruziën in bed. De columns zijn niet politiek correct, maar gelukkig ook nooit politiek: "Want dat is voor oude mannetjes met hangbillen."