Amerikaanse site ontmaskert vreemdgangers

Relaties door Ze.nl
Na een succesvolle start in de VS en Canada verovert de site CheaterVille.com nu ook Engeland. Leden van de website kunnen informatie, waaronder namen, verhalen, foto?s en video?s posten van overspelige ex-partners.

Dit kun je doen om toekomstige potentiële partners te waarschuwen en hun het liefdesverdriet te besparen. De website kreeg door het succes in de VS en Canada ook duizenden mails van Britten die hun overspelige exen online wilden onthullen, meldt Female First.


Als je een vermoeden hebt dat je nieuwe vlam een dubieus verleden heeft, of je denkt dat je huidige vriend vreemdgaat, kun je zijn naam en stad als zoekopdracht invoeren. Als je pech hebt komen er gegeven van hem naar boven en weet je dus waar je aan toe bent. Als er niks over hem in de archieven staat kun je altijd nog de optie aanvinken dat je een bericht krijgt als er wel iets over hem naar boven komt.

Oprichter James McGibney legt uit: "Het laatste jaar kregen we ontzettend veel mails van Britten om een bedrieger online kenbaar te maken. De reacties zijn erg positief. Er zijn heel wat sites die ontrouw aanmoedigen door mannen of vrouwen met slechte gedachten aan een minnaar helpen."

Wat vind jij van deze website? Zou je er zelf op kijken of er iets opzetten?