Eén op de vijf zou bed induiken met baas in ruil voor promotie

Intiem door Redactie Ze.nl

Romances op de werkvloer bestaan al zolang er wordt gewerkt. Maar uit onderzoek blijkt dat het vaak om geld draait in plaats van liefde: maar liefst 1 op de 5 werknemers zou met de baas de koffer induiken voor een promotie?

Ook blijkt uit het onderzoek van staffbay.com onder 5000 geënquêteerden dat meer mannen dan vrouwen openstaan voor deze manier van carrière maken. Eén derde van de mannen staat hiervoor open tegenover 8% van de vrouwen, zo meldt FemaleFirst.

Niet iedereen is natuurlijk zo enthousiast. Slechts 7% zou ?absoluut zeker? seks hebben met de baas voor een promotie. 12% zou het ?zeker overwegen?.


Oprichter van staffbay.com Tony Wilmot vindt deze resultaten ?schokkend?. ?Velen onder ons hebben al de vernietigende effecten gezien die een relatie op het werk kan hebben. Bovendien plaats je niet alleen jezelf door de affaire in een lastige situatie, maar ook je collega's. Het is geen goed idee", bevestigt Tony.

Hoe ver ga jij voor een promotie? Zou jij tussen de lakens kruipen met je baas voor een fijne salarisverhoging of promotie..?