Nagellak: najaars- en wintertrends 2012

Make-up door Priscilla
Straks is het weer tijd om de handschoenen uit de kast te halen. Maar zodra deze uitgaan wil je toch dat je nagels er nog steeds tip top uitzien! Maar in welke kleuren kun je ze dit najaar en komende winter het beste lakken?

Donker
Hoe donkerder de nagellak hoe beter! Want komende herfst en winter gaan we voor sterke donkere kleuren. Vooral de kleuren rood, paars, groen, choco en grijs mogen in deze periode niet in je nagellakverzameling ontbreken!


Van nude tot oud roze
Hoewel we ons in de herfst en winter het liefst zo dik mogelijk kleden, geven we de nagels juist voorkeur aan naakt. De tinten variëren van nude tot beige en oud roze. Met name in de winter gaan we voor deze kleur.

 

Glitter
De kerst is nog niet aangebroken, maar haal alvast glitternagellakjes in huis! Mooi gecombineerd met dezelfde kleur nagellak als onderlaag, de zogenaamde duo nails. Of ga voor een contrasterende kleur van de glitternagellak voor een extra opvallend effect.


Metallic versus mat  
Dit seizoen is metallic nagellak ook helemaal in! Ga je voor een metallic lakje in meerdere tinten voor een speciaal effect of kies je veiliger voor één kleur? Het kan allebei. Hiertegenover staat trouwens de matte nagellak die al je lak een glansloze finish geeft.

In welke kleur lak jij je nagels het liefst?