LOOkX Lipbox voor Pink Ribbon

Make-up door Madelon
Dat oktober ieder jaar in het teken staat van borstkanker is algemeen bekend. Zelf kan je Pink Ribbon op allerlei manieren steunen! LOOkX lanceert bijvoorbeeld een superleuke lipbox, met daarin mooie lipproducten voor weinig geld.

Vorig jaar bracht LOOkX al een fijne roze, met make-up gevulde etui uit, die meer dan drieduizend euro opleverde voor Pink Ribbon. Nu heeft het make-upmerk een lipbox in het leven geroepen, met daarin drie mooie, pink getinte lipproducten!

De box bevat:

  • Lip Pencil (pink)
  • Lipstick no. 97 (intense purple)
  • Lipgloss no. 23 (fuchsia)

De LOOkX Pink Ribbon Lipbox is de hele maand oktober te krijgen voor de fijne actieprijs van maar ? 34,95. Ter vergelijking: de box is maar liefst ? 50,80 waard! Daarnaast steun je Pink Ribbon met je aankoop: 10% van het aankoopbedrag gaat rechtstreeks naar de stichting, ten bate van onderzoek naar en voorlichting over borstkanker.

Pink Ribbon

Stichting Pink Ribbon zet zich al ruim acht jaar in om het aantal gevallen van borstkanker (in Nederland jaarlijks 13.000 vrouwen en 100 mannen) te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg voor patiënten en naasten te verbeteren. Dankzij steun van particulieren en bedrijven kan Pink Ribbon onderzoeken en projecten blijven financieren. Goede zaak dus!

Ga jij de LOOkX Lipbox kopen?