Review: Beautybox oktober

Lichaam door Madelon
Een nieuwe maand betekent natuurlijk ook een nieuwe Beautybox! Met de feestdagen voor de deur moet je natuurlijk vast nadenken over een feestelijke look en dat kan uitstekend met deze Beautybox, met als thema glamour!


De producten in deze Beautybox staan geheel in het teken van glamour en hebben daarom de kernwoorden verzorgend, stralend, schoonheid en stijlvol. Extra leuk is dat er ook vouchers met fijne aanbiedingen in zitten, waarmee je leuke cadeau-ideeën voor Kerst kan opdoen.



Deze maand zitten de volgende producten in de Beautybox!


Een miniversie van deze fijne mascara van Pupa, wel met een groot en fijn borsteltje! Deze mascara creëert het effect van valse wimpers en geeft je volume.

Wij hebben een mooi paarse, maar in iedere box vind je een ander kleurtje van deze MegaLast nagellak van Wet ?n Wild. Het borsteltje is lekker breed en lakt daarom erg fijn en de lak blijft zeker een paar dagen op je nagels zitten. Bovendien is dit één van de fullsize producten van deze maand!
 

Helemaal in stijl van de feestdagen, deze zilveren en gouden oogpotloden van Superlooks. Je vindt ze in je Beautybox in het goud en in het zilver. De zilveren heeft een mooi glansje en de gouden bevat zelfs kleine glittertjes, dus helemaal geschikt voor Kerst! Bovendien zijn de potloodjes multifunctioneel: je kunt ze ook als oogschaduw, lippotlood of als basis voor lipstick gebruiken.

Deze fullsize Heat Protect Stylingspray van Syoss beschermt je haar tegen hitte van een föhn of stijltang, tot wel 200 graden. De spray vermindert pluis tot 24 uur en maakt het haar glad. Een ideaal product dus om te gebruiken voordat je je haar gaat stijlen of föhnen.

Niet in iedere Beautybox:

Ook in (sommige edities van) deze glamoureditie van de Beautybox: een heerlijk romige en modellerende crème van Maria Galland. Dit product is ideaal voor de totale verzorging van het lichaam. Bovendien ruikt de crème ook nog erg lekker én ziet het potje er superstylish uit. Een heerlijke crème voor je droge huid in de koude wintermaanden!

Deze dagcrème voorziet je huid intensief van vocht. Droogtelijntjes en rimpels worden zachter en de crème verzorgt ieder huidtype. Een aanrader van Beautybox!

Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar 14,95, inclusief verzendkosten, krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.