Haar treatment op Aziatische wijze

Haar door Redactie Ze.nl
Wil jij een haar treatment geheel op Aziatische rituele wijze? Daar hoef je niet ver voor te reizen, want de O?right producten zijn geïnspireerd op eeuwenoude tradities. Ze zijn ook nog eens goed voor het milieu en proefdiervrij!

 
O?right is niet zomaar een haarcosmeticamerk, want het is puur en groen. Bij het merk combineren ze oude Aziatische rituelen met moderne, duurzame productiewijzen. De focus ligt op ecologie en pure schoonheid. Zo verbeteren ze dus stap voor stap de wereld! Want het milieu wordt minder belast op deze manier.


Bij O'right vinden ze het belangrijk dat de grondstoffen organisch zijn en dat de productieprocessen voldoen aan de strengste keurmerken ter wereld!

Assortiment
O'right heeft voor elk haartype een specifieke lijn geïntroduceerd. Het assortiment is dan ook compact en overzichtelijk. De ingrediënten hebben een zeer herkenbare geur, zo ruikt de Green Tea-lijn ook echt naar groene thee. Alle producten bevatten het hoogst mogelijke percentage aan natuurlijke ingrediënten. Inderdaad erg groen dus! Hun inspiratie hebben ze gehaald uit Aziatische haarverzorgingsrituelen die al eeuwen van generatie op generatie door worden gegeven.


 
Milieu
Niet alleen het product zelf is goed voor het milieu, maar ook de verpakking. Er wordt gebruik gemaakt van plantaardige materialen, FSC-papier en organische (soya) inkt. Sommige verpakkingen zijn composteerbaar en dan groeit er zelfs een plantje uit! Natuurlijk doet O?right niet aan testen op dieren en is dus ook erkend als proefdiervrij.
 
Je hoeft de deur niet uit voor de O?right haarproducten, want ze zijn te bestellen op de website hairoright.nl/producten!