Aussie Take the Heat-haarverzorging (+WIN!)

Haar door Redactie Ze.nl
Föhn, stijl of krul jij vaak je haar? Speciaal voor deze dames lanceert Aussie een nieuwe lijn: Take the Heat! Deze ?hittebestendige? lijn helpt het haar beschermen tegen extreme hitte. Wij testten de lijn, en jij kan ?m winnen!

Dames die vaak hun haar föhnen, stijlen of krullen zullen het herkennen: droog, futloos, pluizig of gespleten haar. En dat allemaal dankzij de hitte van deze stylingproducten. Als je je haar vaak blootstelt aan zulke hitte (hitte die bij sommige stylingproducten op kan lopen tot wel 250 graden), is het noodzakelijk om je haar goed te verzorgen en het extra te beschermen tegen deze schadelijke invloeden. Speciaal voor die bescherming lanceert Aussie nu deze lijn!ZeTest

De Take the Heat-lijn helpt het haar te beschermen tegen de beschadigingen die veroorzaakt worden door stylingproducten als een föhn, krul- of stijltang. De lijn bestaat uit drie producten: een shampoo, een conditioner en een haarmasker. De shampoo helpt vooral beschermen tegen de hitte, de conditioner maakt het haar soepel waardoor het makkelijk te kammen en te stylen is. Het haarmasker verzorgt het beschadigde haar nog even extra. De shampoo en conditioner kunnen dagelijks gebruikt worden. Geadviseerd wordt om daarnaast de 3 Minute Miracle Treatment minimaal één keer per week te gebruiken voor een extra verzorgende boost.

Karin testte de Take the Heat-lijn, om te kijken of deze lijn daadwerkelijk doet wat Aussie belooft. En? Het eindoordeel? Ja, dat doet het!


Ieder product van de Take the Heat-lijn heeft een kenmerkend geurtje,  heel lekker zoet. Het haarmasker maakt je haar ontzettend zacht en laat het er ook ná het stijlen of föhnen gezond uitzien. Het masker is dus zichtbaar een boost voor je beschadigde haar. De shampoo en de conditioner vullen elkaar aan: de shampoo reinigt als iedere andere shampoo en is fijn in gebruik, de conditioner maakt je haar zacht en doorkambaar. Dat deze producten dezelfde beschermende eigenschappen hebben, maakt dat de drie producten elkaar goed aanvullen. Wel wordt je haar wat sneller vet, maar daarentegen is het wel goed beschermd tegen hitte en dat is toch ontzettend belangrijk. Mijn haar ziet er, na een aantal weken testen, nog steeds gezond uit, ondanks dat het iedere dag geföhnd wordt. Dat is dus een dikke plus!

De Take the Heat-lijn is, net als de andere producten van Aussie, verkrijgbaar bij Etos. Adviesprijzen: de shampoo en conditioner ? 6,99, het haarmasker ? 8,99.


WIN!

Ze.nl mag vijf Aussie Take the Heat-pakketten weggeven! Deze pakketten bestaan uit de Take the Heat shampoo, de conditioner, het haarmasker én een aantal "vlammende" gadgets... Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 13 december 2012.