Fashion / Mode & trends
Mode & trends

De warmste winterjassen

Reageer 0
Het is koud! En dat weet ik omdat ik op dit moment rillend op de bank zit. Een dunne jas is buiten allang niet meer voldoende en dus zocht ik de mooiste, hipste en natuurlijk warmste winterjassen voor jullie uit.

Of het nou het broeikaseffect is of dat ik de reden beter gewoon bij mezelf kan zoeken: ik heb het idee dat het steeds kouder wordt. Ik geef toe, soms draag ik ook gewoon te dunne kleding voor dit weer ? maar wie mooi wil zijn moet kou lijden, toch? Daarnaast maakt het bij mij niet uit of ik nou een dun vestje draag of een dikke trui met een sjaal. Ik heb het gewoon al-tijd koud. Zodanig dat iedereen die mijn huis binnenkomt ?Jeetje, wat warm!? roept en dat mijn collega's meer dan eens een diepe zucht slaken als ik de verwarming weer eens een paar graden hoger heb gezet. Goed voor het milieu is het waarschijnlijk niet, maar ik kan ook moeilijk helemaal ingepakt als een michelinmannetje door het leven gaan.


Het lijkt me duidelijk: een goede en vooral warme winterjas is een echte must have voor mij. En waarschijnlijk ben ik daarin niet de enige. Wisten jullie trouwens dat vrouwen het sowieso sneller koud hebben? Dat komt omdat wij minder spiermassa hebben dan mannen. Dus bij dezen hebben jullie een excuus als vriendlief weer eens zeurt dat het te warm is in huis. Maar dat terzijde, terug naar mijn favoriete winterjassen.

10x winterjassen
Omdat een goede winterjas eigenlijk bij iedereen in de garderobe thuis hoort, heb ik mijn favoriete webshops eens goed doorgespit. Het resultaat zijn deze uiteenlopende beauties. Klassiek of uitbundig, met een bontkraag of volledig faux fur, een opvallende rode kleur of juist timide beige. Omdat ik weer eens niet kan kiezen, kies ik ze gewoon allemaal! Nu het budget nog. Tot dan hoop ik dat ik jullie in ieder geval weer een beetje geïnspireerd heb om er zo hip en natuurlijk hot mogelijk bij te lopen deze winter.


Welk modelletje is jouw favoriet?


Xandra (23) is afgestudeerd journalist. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften en websites en heeft haar eigen blog op xannsplace.blogspot.nl, maar bovenal is ze een echte fashionista.

Ze is gek op kleding, schoenen en accessoires en daardoor eigenlijk altijd blut, maar wel voor een goed doel natuurlijk.

Dit modemeisje is altijd op de hoogte van de laatste trends en deelt die graag met jou op Ze.nl.
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 10 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Belize

  De 2e rij rechts vind ik leuk en de poncho. Hebben!

 • KirstenD

  Vind ze dus allemaal niks....
  Ik snap ook niet waarom dat meer dan de helft van de winterjassen geen capuchon heeft?! Wat als het sneeuwt of regent, kom je lekker met een coupe ravage aan op je afspraak!
  Ik heb gelukkig mijn ultieme winterjas gevonde bij de C&A en ook helemaal niet duur!

 • Anoniem

  Jammer dat er niet wat betaalbare jassen tussenstaan

 • Xandra

  Het is maar inspiratie hè, ik dwing jullie niet om iets te kopen ;)

 • CurlyGirly

  Jaren terug had ik zo'n lekkere warme jas.
  Een prachtige knalroze van The Sting.
  Koste 70 euro, maar was het zeker waard.
  Helaas 2 jaar later met 2e keer wassen zat de vulling overal en konden we hem weg gooien.
  Gelukkig vorig jaar een warme paarse jas bij Skooters gekocht voor 30 euro.
  Jammer dat de jassen in dit artikel niet te betalen zijn.
  Vooral de laatste....

 • Karin

  Zitten ook wat minder dure tussen die leuk zijn :) I like!

 • queenoftheroad

  Hahaha! Krijg je bij die jassen ook een volle portemonnee om ze te betalen? Geloof het of niet, maar ik heb 3 jaar geleden een hartstikke leuke zwarte, getailleerde winterjas met riem en grote knopen gevonden bij Wibra voor het astronomische bedrag van........ 15 euro. Heb er nu nog plezier van en ik krijg regelmatig de vraag waar ik die leuke jas vandaan heb. Idem dito voor een supermooie lange wollen jas, eveneens getailleerd, donkergrijs, klassiek model. Twee tientjes bij een outlet store, afgeprijst van 100 euro. Dat is 5 jaar geleden. Hij is nu nog steeds mooi, netjes en draagbaar. Goed rondshoppen, een beetje geduld en kijken naar wat je goed staat in plaats van wat de laatste mode is loont. Zeker als je net als ik een maatje meer hebt. ^^

 • fashionableeightees

  Wattttt, veel te duur...:(

 • Curry1991

  en hoe wil je dat ik dat betaal?

 • shirleyke

  juist..?1400 voor een jasje?

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen