Beauty / Make-up
Make-up

GOSH Herfst-/wintercollectie (+WIN!)

Ben jij dol op classy smokey eyes? Dan heb je geluk, want volgens GOSH komen ze dit najaar weer helemaal terug. Het merk heeft zelfs een speciale smokey eye-palette in de najaarscollectie zitten ? een collectie die jij kan winnen!

De najaarscollectie van make-upmerk GOSH is er dit jaar één om van te smullen. Simpel, maar toch effectief lijken de kernwoorden te zijn: alle basics voor een mooie look zijn in de collectie aanwezig en dat in een aantal verschillende kleuren. De collectie bestaat uit:
  • Intense Eye Liner Pen (Brown, Dark Green, Purple, Blue, Black en Grey)
  • Nail Lacquer (Holographic, Galaxy, Spot on Pink, Lazy Green en With a Twist)
  • Smokey Eye Palette (Black, Brown, Plum en Blue)
  • Catchy Eyes Mascara
  • BB Cream (Beige, Warm Beige en Chestnut)
  • Boombastic XXL Volume Mascara
  • Long Lasting Lip Marker
  • Volume Lip Shine (Cherry Blossom, Tea Rose, Juice Orange, Red Stiletto, Raspberry Galore en Nude)

Smokey eyes
Paradepaardje van de collectie is het smokey eye-palette, die in vier verschillende kleurcombinaties uitkomt. Met het handige en duidelijke stappenplan dat bij het paletje zit, maak jij mooie, ouderwetse, classy smokey eyes. Ik probeerde het met het zwarte kleurenpaletje!


Zoals je ziet zit er bij het paletje een doorzichtig, plastic instructie, waarmee je duidelijk kan zien waar je de kleuren op je oog moet aanbrengen om mooie smokey eyes te creëren. Wat me meteen opvalt is dat het geen ?gewone? smokey eyes gaan worden: in plaats van de donkerste kleur het dichtst bij je wimpers aan te brengen, komt daar de lichtste kleur en daar bóven de donkerste. Dit ben ik niet gewend van smokey eyes, maar hey, proberen kan altijd!
 

 
Allereerst breng ik de lichtste kleur (1) aan als highlighter, onder mijn wenkbrauw.


 
De lichtgrijze kleur (2) komt op mijn oogleden, als goede basis voor de rest van de smokey eyes. Hierdoor zijn de andere kleuren ook makkelijker te vervagen en te mengen.


De donkergrijze kleur (3) breng ik aan bóven de lichtgrijze, in mijn arcadeboog.


Met de zwarte kleur (4) zet je een lijntje in je arcadeboog (zoals goed te zien is op de instructie) en ?markeer? je als het ware je oog. De kleur is écht donker, dus gebruik niet te veel en veeg het lijntje goed uit. Ik heb ook al wat aangebracht bij mijn onderste wimperrand, zodat het geheel wat dramatischer wordt.


Om de look af te maken maak ik de smokey eyes nog wat donkerder door meer zwart aan te brengen en het geheel goed te blenden. Op deze foto?s heb ik ook de zwarte Intense Eye Liner Pen gebruikt om een lijntje om mijn ogen te zetten én de Boombastic XXL Volume Mascara. Het resultaat: een prachtig paar smokey eyes! Net iets anders dan we gewend zijn, maar zéker niet minder mooi. Dit is een look die ik zeker zou dragen als ik een avond ga stappen!

WIN!
Is jouw beautycase wel weer aan wat nieuwe make-upjes toe? Ze.nl mag drie GOSH-pakketjes, ter waarde van ? 61,50 per pakketje weggeven! De pakketjes bestaan uit de Volume Lip Shine lipgloss, de Boombastic XXL Volume Mascara, het Smokey Eye Palette, een Nail Lacquer nagellak, de Intense Eye Liner Pen en een BB Cream.

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 4 december 2012.