Cadeautip: MY iMenso

Ben je op zoek naar een leuk en persoonlijk cadeau voor de feestdagen voor je moeder, zus of beste vriendin? Denk dan eens aan een medaillon van MY iMenso, waarin je een mooie foto kan laten graveren. Persoonlijker kan niet!

MY iMenso

is een mooi, chic sieradenmerk met een persoonlijke touch. De zilveren kettingen die het merk verkoopt hebben een mooie medaillonhanger, waar een zilveren insignia geplaatst kan worden. Hierop graveert MY iMenso een foto naar keuze. Superleuk als cadeau óf voor jezelf! Daarnaast krijg je dezelfde fotogravure ook op een metalen sleutelhanger, gratis bij je bestelling!Maar zo?n ketting die met fotogravure en al gekocht is, kan ook nog naar smaak aangepast worden. Het systeem van MY iMenso is namelijk zó ontwikkeld dat je de insignia?s kunt verwisselen en combineren. Zo kun je je gravure bijvoorbeeld combineren met een mooie kleursteen of een neutrale, zilveren cover. Op deze manier is de ketting helemaal naar smaak aan te passen.

WIN!
Bij MY iMenso maak je nu kans op één van de 25 gratis medaillons, ter waarde van ? 249,-! Like de pagina van MY iMenso op Facebook om kans te maken op deze mooie prijs.

Op 31 januari 2013 worden uit alle deelnemers 25 winnaars gekozen door MY iMenso, die naar eigen smaak een medaillon mogen samenstellen. Daarbij krijg je ook nog de gratis sleutelhanger, als je kiest voor de persoonlijke fotogravure.Bekijk voor de volledige collectie de online folder op de site van MY iMenso!