Zo word je het stralende middelpunt op een feestje

De maatschappij door Laura_S

Op elk feestje is er wel een vrouw die opvalt en alle aandacht krijgt. Sta jij er altijd bij als een grijs muisje of een half dode kamerplant? Op deze manier word jij zélf het stralende middelpunt!

Dress to impress

Je hoeft natuurlijk niet in naveltruitjes of minirokjes aan te komen om aandacht te krijgen, maar een beetje huid laten zien kan nooit kwaad. Vooral in de winter val je erg op als je bijvoorbeeld een strapless truitje of jurkje aantrekt! Ook een opvallende kleur kan helpen, vooral als iedereen in een little black dress gekleed is.

Werk aan je lach
Iedereen wil praten met een vrouw die een warme lach op haar gezicht heeft. Ga het nou niet forceren door de hele tijd een big smile op te zetten, want dan gaan mensen je waarschijnlijk snel nep vinden. Maar met een gezonde glimlach laat je zien dat je blij en zelfverzekerd bent!Ga in het midden staan

Wees letterlijk het middelpunt door in het midden van de ruimte te gaan staan. Ga hier niet in je eentje een beetje rondhangen maar met één of twee vriendinnen. Iedereen die binnenkomt ziet jou meteen staan dus je valt gelijk op.

Maak grapjes
Een goed gevoel voor humor wordt altijd gewaardeerd dus probeer af en toe een grapje te maken en mensen aan het lachen te maken. Serieuze mensen zijn meestal niet zo geliefd, dus een beetje zelfspot kan absoluut geen kwaad!

Raak mensen aan
Als je met iemand staat te kletsen, raak dan af en toe even zijn of haar arm aan met je hand. Houd het wel subtiel! Aanrakingen zorgen voor een goed gevoel bij mensen en ze voelen zich speciaal behandeld. Niet alleen degene die je aanraakt voelt zich goed, maar anderen zouden in zijn of haar plaats willen staan!Blijf van je haar af

Aan je haar zitten is echt dé manier om onzeker over te komen. Dus niet gaan zitten pielen als je met iemand staat te praten. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen denken dat je nerveus en onzeker bent. Ze zullen het gesprek niet lang volhouden.

Ga aan de wandel
Als het eenmaal druk is op een feestje verplaats je dan om de zoveel tijd. Sta je bij de bar ga dan na ongeveer vijftien minuten bij het raam staan. Na een kwartiertje ga je weer ergens anders staan. Zo sta je steeds weer in de buurt van andere mensen en leer je iedereen een beetje kennen. Ook goed voor je netwerk!

Zelfvertrouwen
Uiteindelijk draait het vooral om zelfvertrouwen. Ben je niet zo zelfverzekerd van jezelf dan kun je met deze tips in ieder geval zelfverzekerd overkomen!

Wat doe jij om het middelpunt te zijn? Of ben je dat liever totaal niet?