That awkward moment...

Psyche & spiritualiteit door Petra
Het hele leven hangt van ongemakkelijke situaties aan elkaar. Daarom hebben wij vijftien van deze momentjes voor je verzameld, zodat jij je ook aan andermans rariteiten kan verkneukelen!

That awkward moment?

... Dat je terugzwaait naar iemand die niet naar jou zwaait.
 
... Dat je stoel een scheetgeluid maakt maar dat het je niet lukt om het geluid met je stoel weer te maken zodat je aan kan tonen dat het écht geen scheet was...
 
... Dat je high five niet wordt beantwoord en dat je daar met je hand omhoog staat. 
 

... Dat je de verkeerde kant oploopt en dat probeert te verdoezelen door aan je zakken te voelen zodat het lijkt alsof je iets vergeten bent. 
 
... Dat je met je vriend aan de telefoon zit en hij naar de wc gaat om vervolgens extreem luid te pissen.
 
... Dat je wacht voor een rood stoplicht, maar dat je per ongeluk toetert en dat iedereen om je heen je een asociaal wijf vindt. 
 
... Dat je moeder je naam verkeerd spelt. 
 
... Dat je na een telefoontje van je baas aan je collega?s vertelt hoe stom je baas is en je je dan realiseert dat je nog niet hebt opgehangen.

... Dat iemand met je wil praten, terwijl je probeert te plassen.
 

... Dat je op een feestje bent en je vriendin een non-alcoholisch drankje heeft gedronken, maar doet alsof ze dronken is.
 
... Dat je broer in volle overtuiging zingt: ?Near.. Far.. Wherever you are? I believe that my heart does go on.? Een nummer van Celine Dion dus. PROEST!
 
... Dat je moeder aangeschoten raakt tijdens het kerstdiner en ineens op haar stoel gaat staan om te zeggen hoe ont-zét-tend veel ze van jullie houdt.
 
... Dat je in tranen uitbarst en je hebt eigenlijk geen idee waarom. 
 
... Dat je voor de 920e keer duwt tegen een deur waarop ?pull? staat.
 
... Dat je droomvent je vertelt dat je je gedraagt als een stalker. 
 
Heb jij ook awkward momentjes?

Lees ook de vorige edities van That awkward moment...