How To: Opgestoken lokken

Haar door Laura_S
We willen er allemaal wel een keer uitzien als een echt vamp en met de kerstdagen kun je je helemaal laten gaan! Weet jij alleen niet hoe je je haar mooi opsteekt? Bekijk dan even deze filmpjes, want zo moeilijk is het niet!

'Slordig' opgestoken

Wil je indruk maken met Kerst, steek je haar dan op deze manier op! Omgedraaide blikken gegarandeerd. Om te beginnen moet je je haar krullen. Als je hier klaar mee bent verdeel je je haar in strengen die je in elkaar draait. Duw de strengen een beetje los en pin ze achterop je hoofd vast. Ga zo door tot je je hele haar gedaan hebt.


Schattig en makkelijk

Voor dit kapsel heb je een mooi haarbandje en een haarkruller nodig. Maak eerst krullen en volume in je haar. Doe het haarbandje in en stop het overige haar achterin de haarband. Klaar ben je! Het kapsel doet ons denken aan Yasmin van de Disney-film Aladdin, maar misschien komt dat ook omdat het meisje uit het filmpje er gewoon heel erg op lijkt...


Simpel en chic

Dit kapsel vergt wat oefening, maar is zó mooi! Je hebt een borstel, haarlak en schuifspeldjes nodig. Eerst speld je je voorste haren vast en toupeer je het achterste haar vervolgens. Dan pak je het bij elkaar en pin je het vast. Het voorste haar verdeel je in secties die je ook achter vastmaakt. Het haar wat achter nog over is, rol je op met je wijsvinger in het midden en ook dat speld je vast. Daarna verberg je het gat. Het overgebleven voorste haar draai je rond en dat pin je achter in het midden vast.


De Franse twist

Dit kapsel is très chic en staat prachtig met een cocktailjurk en paar hoge pumps! Maak eerst het voorste haar vast. Daarna draai je het achterste van je haar achter op je hoofd en dan speld je het vast. Het voorste haar maak je weer los en dat toupeer je. Het overgebleven haar stop je dan ook in je twist. Doe er wat haarlak in en dan is het klaar!


Makkelijk en krullend

Dit kapsel is erg feestelijk en dus perfect voor Kerst! Van tevoren dien je je haar te krullen. Maak daarna een losse staart onderaan je nek, maar hou een pluk over aan de voorkant. Draai de lokken van je staart alleen in het puntje en trek de lok dan naar boven zodat je een warrig geheel krijgt. Doe dat met de hele staart en maak alles vast met speldjes.

 
Hoe ga jij je haar dragen met de kerstdagen of op de kerstborrel?