Albert Verlinde woest op Estelle Cruijff

Celebs door Redactie Ze.nl
Albert Verlinde heeft zich gisteravond woedend uitgelaten over Estelle en haar raadsman Nico Meijering. Meijering verdenkt Bram Moszkowicz ervan bevriende media waaronder RTL Boulevard te tippen over de zaak van Badr Hari.

Ook hebben Estelle Cruijff en haar raadsman klachten ingediend bij de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten tegen Bram Moszkowicz. Volgens Meijering beklaagt Estelle zich over 'excessief hoge declaraties' en over het feit dat Bram de media heeft ingeschakeld. Dit meldt De Telegraaf.

?Hij rekende 1500 euro aan reiskosten voor de afstand van zijn kantoor aan de Herengracht naar het hotel?, zegt Meijering. Ook werd Estelle opgewacht door journalisten en volgens Meijering kwam dat omdat ze waren getipt door Bram.

Albert Verlinde nam het dinsdag op voor Bram Moszkowicz in het programma RTL Boulevard: ''Dat de nieuwe advocaat een persoonlijke vete wil uitvechten met Bram Moszkowicz moet hij zelf weten, maar hoe durft hij te suggereren dat Bram tips doorspeelt aan RTL Boulevard en De Telegraaf!?

Albert is erg zeker van zijn zaak want verder zegt hij: ?Ik steek mijn hand ervoor in het vuur, want ik weet zeker dat Bram Moszkowicz nooit heeft geklikt over Estelle.'' De gossipkoning is ook boos op NRC Handelsblad. Hij overweegt een klacht in te dienen bij de Raad voor de Journalistiek omdat het artikel, zonder wederhoor te plegen bij RTL Boulevard, is geplaatst.

Denk jij dat Bram Moszkowicz informatie heeft doorgespeeld aan de media?