?Badr Hari en Estelle Cruijff uit elkaar?

Celebs door Karin
Nu hadden Badr en Estelle al het nodige te verduren tijdens hun stormachtige relatie, maar Estelle stood by her man, zoals ze zelf zei. Echter, nu schijnt het sprookje dan toch afgelopen te zijn. Badr en Estelle zouden uit elkaar zijn.
 
Zakenman en vastgoedondernemer Erik de Vlieger tweette dit namelijk gisteren het wereldwijde web in.
 
"Het is niet mijn stijl maar hier is een heus primeurtje: Badr Hari en Estelle zijn uit elkaar..... Jahaa maar met wie is Badr nu dan? Ik weet het en walgelijk genoeg ben ik gewoon een smerige roddelaar geworden. Bah wat een raar gevoel... Badr schijnt weer terug te zijn bij Chantal Bakker. Luister, goeie bron maar misschien word ik zwaar door Frans Bauer gebananasplit."

Geruchten
Er gingen al een tijdje wat geruchten rond in showbizzland dat de relatie tussen de Marokkaanse kickbokser en de ex-voetbalvrouw op knappen stond. Estelle ontkende dit echter nog stellig eind juli. Maar verdacht is het wel dat zij zonder haar Badr naar Ibiza ging en hij zijn familie in Marokko opzocht - zonder haar.
 

Vreemdgaan
Ook vertelde Badr eind juli al dat hij vermoedde dat zijn exen zijn relatie met Estelle probeerden kapot te maken. Zijn exen beweerden toen namelijk dat Badr vreemd zou gaan, want volgens hem absoluut niet waar was. "Die vrouwen hopen kennelijk door vervelende praatjes rond te strooien dat Estelle aan mij gaat twijfelen. Het komt niet eens in me op om Estelle te belazeren", zei Badr destijds tegen Story. "Wellicht hopen ze dat ik bij hen terugkom, en proberen ze dat te forceren door Estelle en mij uit elkaar te drijven. Maar ze weten dondersgoed dat ik niet op hen zit te wachten."
 
Blijkbaar is het dan toch aardig gelukt, aangezien Badr volgens Erik de Vlieger nu weer met ex Chantal Bakker is. Badr en Estelle waren (of zijn?) ruim een jaar samen.

Waar of niet: wij denken dat het inderdaad tijd is voor Estelle om Badr de bons te geven...

Wat denk jij: waar rook is, is vuur? Of complete onzin?
Beeld: Reporters