Badboy Badr Hari heeft alweer een tweede aangifte aan zijn broek hangen. De vechtsporter zou mede-eigenaar van de Amsterdamse club Air, Jeroen van den Berg, vorig jaar in zijn eigen club in elkaar hebben geslagen.

De vriend van Estelle komt niet bepaald als een lieverdje over en heeft nu toch echt alle schijn tegen zich. De vechtsporter had al een aangifte in de pocket van miljonair Koen Everink. Hij zou door Badr zijn afgetuigd. Vanaf dat moment brak de storm los en doken er verschillende verhalen op over eerdere mishandelingen.


Zo dus ook het verhaal van Jeroen van den Berg: bij het rondleiden van een groepje mensen in zijn eigen club zou hij 'in de zone' van de bokser zijn gekomen, waarop Badr hem zou hebben aangevallen. Jeroen mist nog altijd enkele voortanden. Hij zou geen aangifte hebben gedaan op voorwaarde dat Badr nooit meer in de club zou komen. Hij nam dat besluit omdat hij geen vertrouwen had in justitie.

Nu zegt hij dat het hem al die tijd niet lekker heeft gezeten dat Estelle's lover er zo makkelijk mee weg kwam. Ook was hij bij het incident in de Arena in de buurt en heeft hij gezien hoe Koen Everink eraan toe was. "Het leek wel een oorlogsslachtoffer." In een zes uur durend verhoor heeft Jeroen van den Berg daarom zijn verhaal gedaan.

Volgens De Telegraaf zijn er nu meerdere mensen die zeggen ooit door de vechtsporter te zijn mishandeld. Een aantal overweegt nu om alsnog aangifte te doen.

Denk jij dat Estelle het maar beter uit kan maken met deze badboy?