Estelle Cruijff en Badr Hari uit elkaar

Celebs door Karin
Er gingen al een tijdje geruchten dat het meest omstreden koppel van afgelopen tijd uit elkaar zou zijn, maar nu is het dan toch echt. Kickbokser Badr en glamourpoes Estelle hebben een punt achter hun relatie gezet.
 
Het had zo mooi kunnen zijn: de blonde schone die de ruige kickbokser weet te temmen. De bad boy die eíndelijk het rechte pad op gaat dankzij zijn toegewijde vriendin. Helaas mocht het niet zo zijn en werd de druk en de stress omtrent de relatie Estelle te veel. “Die vreet me op”, aldus Estelle tegen weekblad Privé.
 

Rechtszaken, scheidingen en problemen
De negativiteit rond de scheiding van haar ex-man en ex-voetballer Ruud Gullit en de problemen van Badr met jusititie werden helaas Estelle uiteindelijk te veel. “De scheiding, de rechtszaken, de slechte publiciteit. Dat laatste is misschien nog het minste; het meeste gaat langs me heen. Anderhalf jaar duurt nu al de afwikkeling van de scheiding van Ruud. Tegenwerking, beslagleggingen; het gaat maar door. Ik weet het ook allemaal niet meer. Ik weet niet eens waar ik straks heen moet met de kinderen. Dan nog Badrs problemen. Ik kan geen kant op. Ga ik links, dan wordt iedereen aan de rechterkant boos. Ga ik rechts, dan krijg ik links tegen. En ga ik rechtdoor, dan zijn links én rechts boos. Ik kan geen goed doen, maar het wordt tijd dat ik voor mijn kinderen en mezelf kies. Ik wil rust voor iedereen. En daarom is dit beter”, legt ze uit.
 
Onvermijdelijk
Estelle is verdrietig om de breuk, maar zegt ook dat het onvermijdelijk was. “Misschien dat het onder andere omstandigheden wel was gelukt, maar ik moet gewoon eerst alle problemen oplossen voordat ik mijn hart weer kan openstellen. Ik heb met hem de mooiste momenten beleefd. Hij kan de liefste zijn; daar heeft niemand een idee van. Maar ik heb ook mijn kinderen en die gaan echt voor alles.”
 
Wat vind jij van deze breuk tussen Badr en Estelle? Jammer of wellicht beter voor Estelle?