Estelle laat Badr Hari niet in de steek

Celebs door Ze.nl
Ondanks dat Badr Hari vastzit op verdenking van meerdere mishandelingen, geeft Estelle Cruijff haar relatie niet op. ?Omdat ik iemand zie die de wil heeft om te veranderen en ik heb de wil om hem daarbij te helpen?, zegt ze.

Estelle is niet van plan om haar geliefde in de steek te laten. ?Wat mensen ook zeggen of mogen vinden. Ik vind dat je er voor elkaar moet zijn in goede tijden en slechte tijden", verklaart ze in De Telegraaf. De kickbokser zit momenteel vast voor ernstige mishandeling van onder andere miljonair Koen Everink. Het incident gebeurde op dancefeest Sensation White.

Hoewel Estelle degene was die Badr aanspoorde zich te melden bij de politie, was het afscheid bij het politiebureau behoorlijk moeilijk. ?Daar op de stoep, een kus, een zwaai. En toen was ik weer alleen. Voor wie weet hoelang.?

De voormalig voetbalvrouw heeft een moeilijke tijd achter de rug. Ze scheidde van Ruud Gullit, nadat ze hem in de woonkamer betrapte met een bekende. Haar verliefdheid op Badr Hari hielp haar om over deze moeilijke tijd heen te komen.

Wat vind jij van alle commotie rondom Estelle en Badr? Was jij bij je vriend gebleven na zulke beschuldigingen?