Beauty / Make-up
Make-up

De 8 ergste tutorial fails

Met je poederkwast in de aanslag breng je elke ochtend je make-up aan. In alle haast veeg je weleens een likje verkeerd. Maar sommige dames maken het wel heel erg bont. Deze make-uptutorials zijn weinig leerzaam, maar ó zo hilarisch!
 

?Party?s here!? Na haar verschijning in het programma Jersey Shore wilde iedereen de 'Snooki Poof' op haar hoofd. Haar kapsel werd razend populair en tutorials schoten als paddenstoelen uit de grond. Maar als Snooki de haarspray in eigen handen neemt, gaat het niet helemaal zoals gepland... 
 
 De vorm van je wenkbrauwen is grotendeels afhankelijk van hoe je ermee geboren bent. Je kunt er veel aan plukken of ze in vorm waxen om wat expressie te geven aan je gezicht. Maar als je ze (per ongeluk) compleet verwijdert, volg dan niet deze tutorial. Tenzij je voor een eighties look gaat. Eigenlijk? zelfs dan ook liever niet.
 
Deze tutorial spant de kroon van alle slechte tutorials in dit artikel. Ooit eens een vibrerende mascara geprobeerd? Deze dame laat zien dat het ook makkelijk zonder kan. Lekker blijven schudden, want vibreren kun je leren. In één woord: hilarisch!
 

Hiphopster Nikcy Minaj is waanzinnig populair. De zangeres deinst nergens voor terug als het gaat om haar kapsel of make-up. Maar dit kun je toch beter aan de echte experts overlaten. Zeker als je onderstaand filmpje bekijkt. Nicky-net-niet-Minaj...
 

Barbie is het toonbeeld van het westerse schoonheidsideaal. Een perfect gezichtje en een perfect lichaam. En als meisje wil je natuurlijk niets liever dan op dit plastic popje lijken. Ook deze jongedame heeft haar idool in Barbie gevonden. En zij kan ons haarfijn alle pretty, pink en fabulous trucjes leren. Wij krijgen hoofdpijn van zoveel ?perfectie?.
  

Met Kerst wil je er natuurlijk op je allerbest uitzien. En met het Joodse Chanoeka ook. Het is de tijd voor de perfecte ?happy holiday make-up?. Als je van zilver en opzichtig houdt, dan kun je veel van deze vrouw leren. Wij worden er niet happy van.


?It blends in naturally.? Uhm. Nee, dat doet het niet, was onze eerste reactie. Vanaf het moment dat deze donkere schoonheid een dikke klodder foundation op haar gezichtje smeert, is er geen weg meer terug. Haar doel: op de hiphop-ster Lil' Kim lijken. In dat geval heeft ze nog een heel eind te gaan...


Duitsland staat bekend om haar grote Duitse worstenbroodjes, mannen in tuinbroekjes en liters bier. Ondanks dat de inwoners heus wel hip zullen zijn, zetten wij toch onze vraagtekens bij het kijken van dit filmpje. Rock 'n roll chic zullen we maar zeggen?
 
 En welke tutorial vind jij de allerergste?