Be dazzled!

Gezicht door Ze.nl
Ken je het beautymerk Beautea? Het merk is onlangs opgericht door de zussen Amber en Chantal Kroese. Het is een huidverzorgings- én theemerk voor de wellness- en beautysector!

Beautea is een merk met beautyproducten op basis van thee-extracten. Het bijzondere van Beautea is dat ze de smaaksensatie van ieder van hun beautyrituelen en hoogwaardige theeën op elkaar hebben afgestemd. Hierdoor zie, ruik, proef en voel je Beautea. Beautea richt zich op de hippe en drukbezette man en vrouw die tussen alle drukte door, toch graag een moment voor zichzelf wil creëren.

Het witte thee-extract is bij Beautea dé basis van alle producten. De producten zijn verdeeld in zes ?moods'. 'Dazzle me' is één van de zes moods die Beautea te bieden heeft. Door het ontwikkelen van verschillende moods gunnen Amber & Chantal iedereen een moment voor zichzelf. Of je nou op zoek bent naar comfort, ontspanning, vitaliteit, verfrissing, verwennerij of verrast wil worden óf iemand anders dat gunt; voor ieder moment is er een mood. 
 
 
"Tea tempers the spirit, harmonizes the mind and awakens thought."
 
Om de beleving compleet te maken is er ook een stijlvol eigen servies en zelfs bijpassende muziek beschikbaar. Deze muziek maakt de Beautea-behandelingen bij de beauty centers en schoonheidsspecialisten helemaal af. Zo zeggen Amber & Chantal: pak je Beautea-moment en laat de wereld maar even wachten? waar en wanneer je maar wilt!

Dazzle me
Dazzle me bestaat uit een heerlijke pure witte thee, zowel losse thee als luxe builtjes in fraaie blikken. Een verrassend verzachtende en ultiem verzorgende 24 hour-cream, mét de kracht van witte thee, maakt deze mood compleet.
 
 
Witte thee
Wat de beautyproducten speciaal maakt, is dus de toevoeging van witte thee-extract. Witte thee staat bekend om haar sterke antioxidanten. De werking van deze theesoort is maar liefst vijftig keer sterker dan die van vitamine C en E. Hierdoor hebben de beautyproducten een krachtige antirimpelwerking, kalmeren en versterken ze de huid en de aderen, stimuleren ze de huidcelstofwisseling, zijn ontstekingwerend en voorkomen huidveroudering.
 
Beauty voor jou, speciaal ontwikkeld door Beautea?
 
De producten van Beautea zijn al verkrijgbaar vanaf ? 8,95,-. Ze zijn online te koop op www.beautea.com
 
Exclusieve verkoop:
 
Beautea arrangement beleven?