Intens Gekleurde Lippen dankzij Glitzy Lips

Gezicht door Vrouwen redactie

Bij Vrouwen.nl vinden we het altijd lastig om een goede lippenstift te vinden. Wij willen graag lippenstift die lang én mooi blijft zitten. Liefst is 'ie ook een tikje over de top, zodat we hem goed kunnen dragen naar een (verkleed)feestje. Eindelijk hebben we die gevonden! Met Glitzy Lips breng je een folie aan op je lippen en kun je eten en zoenen zonder dat je shinende lippen worden aangetast. Grappig: je kunt de folie zelfs gebruiken om je nagels een kleurtje te geven. Stagiaire Kristel testte de Glitzy Lips.



Je moet wel even een stappenplan afwerken, maar dan hoef je de rest van de dag of nacht niet meer naar je lippen om te kijken. De stappen lijken tijdrovend, maar binnen 5 minuutjes ben je klaar. Dat is niks vergeleken met alle tijd die je normaal kwijt bent aan het keer op keer bijwerken van je lippen.


Stap 1: Je lippen moeten schoon en droog zijn: 100% ontdaan van lippenstift en lipgloss.



Stap 2: Knip een stuk af van het rolletje folie dat groot genoeg is om beide lippen perfect in te kleuren.



Stap 3: Schud de GlitzyLips primer goed voor gebruik.

Stap 4: Begin met een lach, waardoor je lippen iets oprekken. Houd deze houding aan totdat je klaar bent.


Stap 5: Breng de GlitzyLips primer royaal aan op de buitenkant van je onderlip, waar je normaal gesproken lippenstift of lipgloss aan zou brengen. De Primer geeft een blauw/witte gloed, zodat je precies kunt zien waar je het aanbrengt.

Stap 6: De primer moet goed opdrogen. De blauw/witte gloed verdwijnt dan.



Stap 7: Wanneer de primer goed is opgedroogd, strijk je het lip folie glad op de iets uitgerekte lip, zodat je elk deel van de lip kleurt die je wil kleuren.

Stap 8: Verwijder het lip folie in één snelle korte beweging van de ene kant naar de andere.


Stap 9: Herhaal deze stap totdat de volledig lip gekleurd is.



Stap 10: Herhaal alle stappen bij de bovenlip zodat je beide lippen kunt laten shinen!




De Glitzy Lips blijft zo goed zitten, dat het lastig is om het te verwijderen. Daarom raden we aan om wat make-up remover op een wattenschijfje te sprenkelen en dit bevochtigde wattenschijfje een aantal seconden licht op je lip te drukken, zodat je de GlitzyLips eraf kan weken. Wie goed is met de folie kan ware kunstwerkjes maken van haar lippen, kijk op GlitzyLips NL op Facebook voor inspiratie.

Eén setje GlitzyLips is goed voor zeker 20 sessies om je lippen om te toveren tot in een feestje. Een doosje kost €24,-.

Ga jij het proberen?


Foto's: Vrouwen.nl (Mariëlle Vermeer)