7 tips om hem in the mood te krijgen

Intiem door Renske
Wij vrouwen houden er wel van als mannen het initiatief nemen in bed. We laten ons graag verwennen. Maar wat als hij geen zin heeft? Hem bespringen, trekt hem echt niet over de streep. Daarom 7 tips om hem in the mood te krijgen!
 
1. Lekker knuffelen! 
Wanneer jullie samen op de bank liggen, kruip je dicht tegen 'm aan. Leg je hoofd op zijn borst en kriebel met je hand door zijn borsthaar. Neem zijn handen, leg ze voorzichtig waar jij ze hebben wilt. Dat kan door te beginnen op je rug, taille, buik, borsten. Niet te snel, doe het rustig aan. Door het knuffelen, stimuleer je intimiteit. Zorg ervoor dat je zijn aandacht hebt, en vasthoudt. En ik garandeer je dat jij hem zover krijgt.  
 
 
2. Sexy sfeer
Zorg voor een goede sfeer. Een aantal ingrediënten voor een sexy sfeer zijn kaarsjes, lekker muziekje, champagne, chocola, aardbeien en druiven. Voor de iets minder creatievelingen onder ons heb ik een voorbeeldje: laat je bad vollopen met veel schuim, zet een lekkere champagne koud, om je bad heen zet je tientallen waxinelichtjes (eventueel geurkaarsjes, die jullie beiden lekker vinden), maak een paadje waarlangs hij naar het bad moet lopen met kaarsjes en roze blaadjes. De muziek: hoe cliché Barry White ook klinkt, probeer het maar eens uit. Barry White is 'Sex Guaranteed!'. Loop voor je man uit, al strippend richting het bad, zorg ervoor dat je je tijd neemt voor ieder kleding stuk dat je uittrekt. Oma onderbroeken, lelijke huidskleurige bh?s en geitenwollen sokken zijn verboden tijdens deze expeditie. 
 
3. Vanille
Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mannen het meest opgewonden raken van de geur vanille. Dus waar wacht je nog op? Maak een boodschappenlijstje en sla zo snel mogelijk in: vanille ijs, vanille bodylotion, vanillekaarsen en vanille douchegel. Wedden dat hij niet van je af kan blijven?
 
4. Dirty talk
Praat zachtjes, of fluister hem iets opwindends in zijn oor. Als jullie nooit eerder aan dirty talk hebben gedaan, zou ik hierin niet te ver gaan. Je voelt je dan niet comfortabel met wat je zegt en dat schrikt hem waarschijnlijk alleen maar af. Als je dit eng vindt, probeer dit dan eerst eens op de spiegel uit, dan zie je gelijk wat het met jou doet. Want dirty talk met een angstaanjagend gezicht werkt ook niet. Niet te veel praten, geef hem gewoon wat hints, zodat jij zijn aandacht hebt. 
 

 
5. Massage
Ook zonder opgeleid te zijn tot masseuse, kun jij je handjes op hem loslaten. Ga zonder het hem te vragen achter hem zitten, en masseer zachtjes zijn nek, schouders en rug. Doe het langzaamaan en voorzichtig. Eventueel kun je een beetje (vanille) massageolie gebruiken, zodat het iets soepeler verloopt. Wanneer je voelt dat hij toehapt kun je verder gaan met het masseren van de iets gevoeligere delen. 
 
6. Sexy outfit
Trek je meest sexy outfit uit de kast. Maar daarbij is het belangrijkste dat jij jezelf ook sexy vindt in je pakje, want dan straal je dat ook uit. Het heeft geen zin om met je jarretelles en je kinky bustier voor hem te staan met een hoofd à la 'oh goede genade wanneer mag ik mezelf verlossen uit deze kwelling?'. Het werkt dus alleen als jij in de spiegel kiijkt en denkt: Wauw! Hier kan hij geen nee tegen zeggen! Een paar tips voor een sexy outfit: pumps, een bustier of top waar je borsten mooi in uitkomen, en een broekje of hipster waarbij je billen net niet helemaal goed zichtbaar zijn. Zo laat je nog iets aan de verbeelding over. 
 
7. Muziek
Zoals we bij 'sexy sfeer' al hadden omschreven, kan muziek een hele belangrijke rol spelen in het creëren van een sfeer. Marvin Gay met Sexual Heeling, maar ook Enigma , Barry White,  Teddy Pendergrass en Al Green.  Zolang je in ieder geval de hardstyle en de trance muziek achter wegen laat, kom je al een heel eind... 
 
Heb jij nog goede tips om hem in the mood te krijgen?