Editor's Choice: Dolcis (+ korting!)

(Web)shops door Karin
We love Dolcis! Waarom? Omdat Dolcis staat voor kwalitatief goede, maar vooral ook erg leuke en hippe schoenen! Vooral van de nieuwe zomercollectie smullen we. Wij wijzen onze favorieten aan!

Laatst schreven we al over de nieuwe schoenentrends van het voorjaar van 2013. Wat een fijne zomertrends komen er weer aan! Vooral van alle kleurtjes die we weer gaan zien op straat worden wij heel erg blij. Wij zochten onze favorieten uit bij schoenenwinkel Dolcis!


 
Redactiestagiaire Marleen: Mingroene ballerina's ? 39,99
"Zomers loop ik het liefst op makkelijk schoeisel. Geen naaldhakken, plateauzolen, sleehakken en rare fratsen voor mij. En op ballerina?s kan ik het uren volhouden. Vooral deze mintgroene vind ik superlief! Leuk detail: de punt is metallic, wat helemaal in is dit seizoen. Staat leuk bij een luchtig zomerjurkje op warme dagen of stoer bij een spijkerbroek met een jasje voor ?s avonds!"
 

 
Redactrice Madelon: Roze pumps ? 49,99
?Pump it up! Pumps kan ik niet genoeg in mijn kast hebben. Hoe hoger, hoe beter! En ja, daar kan ik op lopen - heel makkelijk, met van die kussentjes die je onder je voet in de schoen legt. De hele avond dansen is zo geen enkel probleem! Maar op deze fantastische knalroze pumps zal dat sowieso een fluitje van een cent zijn? Ik vind het prachtige partyschoenen!?
 

 
Hoofdredactrice Karin: Oranje roze enkellaarsjes ? 59,99
"Ik ben helemaal dol op enkellaarsjes: ik heb ze in alle kleuren en maten. Dit laarsje past perfect in mijn collectie! De hak is mooi slank en vrouwelijk, maar niet té hoog of té dun. De kleur is origineel en heerlijk zomers. Erg leuk met een fleurige skinny erboven voor in de zomer of zakelijk met een nette skinny en een blazer! Ik ga vast mijn bestelling invoeren..."

Service bij Dolcis
Bij Dolcis.nl kun je je favoriete schoenen ook online kopen. Het assortiment van Dolcis is altijd verrassend. Tijdloze leren enkellaarsjes of juist heel trendy met studs, een paar pumps voor naar je werk of sensuele high heels. Je bestelling betaal je met iDeal, creditcard of AfterPay. Je kunt je items naar je huisadres laten sturen, maar ook (kosteloos!) laten bezorgen bij één van de Dolcis-filialen. Passen de schoenen niet? Je ruilt of retourneert ze altijd gratis bij een Intrenza Shoepoint of in één van de Dolcis-filialen.

Korting op onZe favorieten!
Vind jij onze keuzes ook zo leuk? Goed nieuws: met de kortingscode TIPVANZE krijg je  ? 5,- korting op onze keuzes! Dus de ballerina's van Marleen, de roze pumps van Madelon en de enkellaarsjes van Karin kun jij met deze code bestellen. De kortingscode is geldig tot en met 14 april 2013. ShopZe!

Welke schoen is jouw favoriet?