Seks & relaties / Seks
Seks

De meest idiote condooms ooit gemaakt

Om te zorgen dat niet iedere sekspartij gelijk leidt tot een hele rits kinderen, heb je vele vormen van anticonceptie. De pil, een spiraaltje en het oude vertrouwde condoom. En de volgende condooms zorgen voor heel wat pret in bed!
 
Bejaarde mensen hebben seks met eigen gebreide condooms. En als je indruk wilt maken op het meisje van de drogist, koop je de XXXXXL variant. Tja, wat heb je tegenwoordig allemaal niet als het gaat om condooms?
 
Nog jaren nadat Mr. Condoom het rubbertje had uitgevonden was deze manier van veilig vrijen enorm geliefd. Totdat er weer nieuwe dingen op de markt kwamen en het condoom zijn populariteit verloor. Gelukkig blijven er tot op de dag van vandaag nog veel mensen creatief met het stukje plastic. En dat gaat verder dan alleen een tropisch smaakje of hip kleurtje!

1. Spray it, don?t say it
Na spraytans en deosprays schijn je tegenwoordig ook tussen de lakens aan de slag te kunnen met een heuse condoomspray. Ja echt waar, in Duitsland is ?ie in de maak. Ook al is het rubbertje uit een flesje nog in de testfase, hij schijnt zijn werk wel goed te doen. Even sprayen op het gewenste lichaamsdeel, laten intrekken en na de ? goede ? afloop er gewoon
vanaf plukken. Anticonceptie zoals je het nog nooit hebt gezien.


2. Anti-verkrachtingscondoom
Wil je goed voorbereid zijn voor die keren dat je in een donker steegje loopt en ineens wordt meegesleurd door een eng figuur? Voordat je jezelf allerlei zelfverdedingsmoves gaat aanleren, is het misschien de moeite waard te investeren in een Rapex. Dit speciale anti-rape condoom is bedacht in Zuid-Afrika waar verkrachtingen helaas aan de orde van de dag zijn. Als vrouw zijnde breng je dit condoom in. Wanneer een man toeslaat, laat je hem gewoon zijn gang gaan. Want zodra meneer zijn Jodokus wil terugtrekken, wordt hij enorm toegetakeld door de tandjes die aan de binnenkant van het condoom zitten. Door de helse pijnen die hij vervolgens lijdt, kun jij mooi ontsnappen. Enne dat condoom? Moet operatief worden verwijderd. Is de dader dus gelijk gepakt.
 
3. My Face Condoms
Is de liefde voor je eigen geweldige ik nogal groot, dan maak je toch je eigen condoom? In Amerika kun je tegenwoordig condooms customizen. Je stuurt een foto in, kiest jouw favoriete condoom en voegt er een leuke tekst bij. Zoals Vlugge Japie of Snelle Jelle. Het bedrijf RipnRoll stuurt jouw eigen unieke condooms zo snel mogelijk op. Binnen no time heb jij een leuke verrassing tijdens de volgende vrijpartij. Origineel is het zeker.
 

4. Meten is weten
Altijd al willen weten hoe groot de japert van je lover is? Binnen enkele seconden kom je erachter met Condometric. Errug handig: op het rubbertje staat een soort van lineaal afgebeeld. Gewoon een kwestie van omdoen en aflezen. Maar pas wel op: het ego van je liefje kan behoorlijk gekrenkt worden als blijkt dat 'ie toch niet de beroemde achttien centimeter haalt!
  
5. Lekker smaakje
Ja, aardbei en banaan kennen we onderhand wel. Tijd voor wat nieuws moeten de makers van de zogeheten Bacon Condom en Scotch Whisky Condom gedacht hebben. Tja, het is maar waar je van houdt zullen we maar zeggen. Wel leuk voor een avondje stappen of als je een groot liefhebber van vlees bent.
 

6. Klein maar fijn
Het kan maar zo zijn dat je ooit een onenightstand in je bed krijgt die niet voorzien is van een grote piemel. Nou hoeft de grootte ervan niet echt uit te maken, maar als ?ie ook nog eens Ikeapotlood-dun is (lees er hier meer over) dan zijn de Little Willy condooms het antwoord. Voor als je, zoals op de verpakking staat, tot de schokkende conclusie komt dat je bedpartner toch niet zo groot geschapen is als je dacht.

Wat is het allergekste condoom dat jij ooit hebt gebruikt?