Review: Beautybox maart

Lichaam door Redactie Ze.nl
Afgelopen maand was het feest. Beautybox bestaan namelijk al één jaar! En om dat te vieren stond de Beautybox van maart helemaal in het teken van cadeautjes. Om jezelf, je beste vriendin of je lover te verrassen!

 


Cadeautjes krijgen is het heerlijkste wat er is. Helemaal als het niet eens je verjaardag is! Eigenlijk is er altijd wel een excuus te verzinnen waarom je jezelf mag verwennen. Zoals een lekker warm bad na een dag hard werken. De Beautybox van maart zit vol met lekkere cadeautjes waarmee je jezelf of een vriendin in de watten kunt leggen.
 
Kijk, hier worden onze door de winter geteisterde lipjes blij van. De schilfers vliegen je om de oren en om weer kissable over straat te kunnen, is deze lipbalm van Miners Cosmetics heerlijk. Deze Tin o'Tint is verkrijgbaar in heel veel smaakjes en kleuren. Zoala deze variant Cocoa Bean. Om je lippen bij af te likken, want hij smaakt naar chocolade! Hmmm...
 
Wil je iemand bedanken die je uit de brand heeft geholpen? Geef dan dit schattige zeepje van Scottish Fine Soaps cadeau. Deze handzeep komt in een blikje en heeft daarom ook de naam Soap in a Tin. Naast de vrolijke verpakking zijn de zeepjes ook nog eens dierproefvrij. En je handen worden lekker zacht doordat de zeep eigenschappen van haver, hyacint, zeewier en heide bevat.


Ook je nageltjes worden niet vergeten in deze Beautybox. En deze nagellak van Red Carpet Queen is wel heel speciaal. Hij is namelijk 'bullet proof' door de hoge dosis nitrocellulose. En doordat 'ie lekker snel droogt ben je in een mum van tijd klaar om te gaan!


Eén van de trends in make-upland van aankomend seizoen is metallic. Deze fijne eyeliner van Make-up Studio speelt hier goed op in. Wanneer je 'm opsmeert geeft-ie een mooi metallic effect. De stevige punt zorgt ervoor dat je een mooie, strakke lijn kunt zetten. Geen uitschieters en panda-ogen meer dus! Deze Fluid Liner is verkrijgbaar in drie kleuren: Sparkling Black, Green en Brown

Bij de lente hoort de geur van bloemen. En lekker ruiken willen we allemaal; daar krijg je een instant good mood van. Dit parfum - genaamd Womanity - van Thierry Mugler is heel speciaal. De geur van vijgen, kaviaar, vijgenhout en vijgenblad ontwikkelt zich op iedere huid anders. Dus niemand ruikt hetzelfde. Zo ben je altijd uniek!

Ook deze kortingsbon van ? 5,- van Beauty Bookers zat in de Beautybox verstopt. Zoek een behandeling naar keuze uit en laat je lekker verwennen!

Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar ? 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.