Mannen willen hun vrouw aan de plastische chirurgie

Lichaam door Marleen_S

Dat hij liegt als je vraagt of je kont er dik uitziet in die broek, wisten we. Maar dat mannen zo ontevreden zijn dat ze zelfs hun vrouw naar de plastisch chirurg willen sturen? Say what
 
Vet wegzuigen, een grotere borstpartij of een nieuw staaltje tanden. Volgens Daily Mail zijn de mannen in Engeland het erover eens: voor deze ingrepen zouden ze hun geliefde naar de cosmetische chirurg sturen.

 
Ontevreden over haar uiterlijk
Van de ruim 1200 honderd ondervraagden antwoordde een kwart van de mannen dat ze willen dat hun vrouw of vriendin plastische chirurgie ondergaat om mooier te worden. Kennelijk staat natuurlijke schoonheid toch niet zo hoog in het vaandel als ze eigenlijk beweren...
 
Je kunt als vrouw nog zo je best doen goed voor de dag te komen, maar je zal nooit te weten komen wat je partner écht van je vindt. De helft van de ondervraagde mannen zegt namelijk dat ze het niet zouden opbiechten als ze ontevreden zijn over het uiterlijk van hun vrouw. Waarom niet?
 
Omdat ze ons niet overstuur willen maken. De schatten (not!). Maar de grootste reden is toch wel dat mannen denken dat de looks van hun partner er niet op vooruit zullen gaan door cosmetische ingrepen. Dus zeggen ze er maar niks over. Een woordvoerder van de website VoucherCodesPro, die het onderzoek deed, legt het uit. ?Je moet stevig in je schoenen staan om je partner uit te leggen dat ze mooier wordt van plastische chirurgie. Mannen zijn vaak niet zo moedig. Of zo stom.?

 
Natuurlijke schoonheid
Dat is natuurlijk allemaal lief en aardig, maar feit blijft wel dat ze diep van binnen toch graag het één en ander veranderd willen zien. Liposuctie zouden de mannen het liefste willen laten doen bij hun partner. Daarna volgt - hoe kan het ook anders - een borstvergroting, een ingreep aan het gebit, een neuscorrectie en botox.
 
Maar ergens schuilt er nog een klein beetje goedheid in onze mannen. De meerderheid van de respondenten zegt dat ze tevreden zijn over het uiterlijk van hun vrouw. En ze willen hun partner de kans geven hun schoonheid te verbeteren, maar dan wel op een natuurlijke manier.
 
Wat zou jij doen als je partner zou willen dat je plastische chirurgie liet doen?