Vrouw verliest handen en voeten door illegale kontinjecties

Lichaam door Marleen_S

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Maar na een paar illegale kontinjecties leed een Amerikaanse schoonheidsspecialiste zó veel pijn, dat het bijna haar dood werd. Het kostte haar niet alleen een smak geld, maar ook haar handen en voeten.

 
Je zou denken dat je als schoonheidsspecialiste weet wat goed is voor je huid en lijf en wat niet. Toch zijn veel vrouwen bereid alles te doen om er mooier uit te zien. Zoals het Koreaanse model dat zichzelf injecteerde met bakolie. Fouten maken is menselijk, maar deze inschattingsfout werd de Amerikaanse Apryl Michelle Brown bijna fataal.
 

Apryl voordat ze de behandeling onderging

Een vollere bilpartij

Normaal gesproken kreeg Apryl als schoonheidsspecialiste geregeld vrouwen in haar salon die kwamen voor een beautybehandeling. In 2004 besloot ze zelf in de behandelstoel te zitten om haar wens, een vollere bilpartij, eindelijk te laten uitkomen. Het was het enige waar ze enorm onzeker over was, omdat ze door haar familie en vrienden vaak geplaagd werd vanwege haar platte kont.
 
Een klant van haar organiseerde zogenaamde botoxfeestjes bij mensen thuis en kon haar wel helpen. Zo gezegd, zo gedaan en na een paar sessies waarbij haar billen werden geïnjecteerd met een onbekende vloeistof, kreeg Apryl inderdaad een ronder achterwerk.
 
Zwarte plekken
Haar droom veranderde alleen in een echte nachtmerrie toen twee jaar later Apryl erg last kreeg van de ?behandeling?. De alarmbellen begonnen bij Apryl te rinkelen toen haar huid keihard werd en er zwarte plekken ontstonden. Na jarenlang zwijgen van schaamte en pijn lijden, besloot ze toch maar naar de dokter te gaan.
 
Die verwees haar gelijk door naar de operatiekamer, want de vloeistof bleek niets meer te zijn dan een soort montagekit waarmee kieren en gaten in de badkamer worden opgevuld. Een duur grapje, want Apryl betaalde ruim $ 750,- voor het middel dat voor een paar dollar te koop is bij de kluswinkel.
 

Apryl na de allesvernietigende injecties

Van de in totaal 27 operaties die Apryl onderging, werd er één bijna haar dood. Ze kreeg een infectie, werd in coma gebracht en haar billen werden uiteindelijk voor een deel weggesneden. Het spul was dusdanig agressief dat het inmiddels ook in haar ledematen zat. Dus werden ook deze geamputeerd.
 
Dat Apryl enorme spijt heeft van haar illegale kontinjecties is nog zacht uitgedrukt. Zelf zegt ze erover: "Ik heb een grote prijs betaald voor mijn ijdelheid. Het is mijn eigen schuld."

Apryl heeft nu haar eigen website waar ze haar verhaal vertelt en hoopt anderen hiermee te helpen. Hieronder kun je een interview zien waarin Apryl openhartig vertelt wat haar is overkomen. 

fout in embed: media provider niet ondersteund

 
Ben jij het met Apryl eens dat het haar eigen schuld is? Of heb je medelijden met haar?