Glanzende, gouden lokken met Gliss Kur

Haar door Marleen_S
Goud staat voor luxe en wij houden er op z'n tijd van om even flink verwend te worden. Met de producten van Gliss Kur Ultimate Oil Elixir worden je lokken rijkelijk verzorgd!

 
Föhnen, stijlen, de airco op je werk en het vochtigheidsgehalte hier in Nederland: onze haren krijgen nogal wat te verduren, zeker tijdens warme zomers. Logisch dat je lokken op den duur flink beschadigd raken. Alleen minder fijn dat dit ook gelijk te zien is (lees: statisch, droog en onhandelbaar haar).
 


Het is één ding dat beschadigd haar er niet mooi uitziet, maar je kunt er ook gelijk helemaal niks meer mee doen. Het hangt dan zó futloos en plat langs je gezicht... Om wekenlang een bad hair day te voorkomen, is het goed om je haar zo nu en dan lekker te verwennen. Met een maskertje of een voedende olie bijvoorbeeld.
 
Ultimate Oil Elixir van Gliss Kur
Nog veel beter is om dit te blijven doen. De Ultimate Oil Elixir-producten van Gliss Kur zijn hier perfect voor. De producten zorgen er namelijk voor dat je haarstructuur herstelt en je haar meer glanst en zachter aanvoelt. Ook vermindert het de haarbreuk (ja, we verliezen nogal wat haren op een dag) tot wel 95%. Dat is een hoop!
 
De Ultimate Oil Elixir-lijn bestaat uit vier producten. Een shampoo, conditioner, serum en een masker om je haar ? letterlijk ? tot in de puntjes te behandelen. Alle producten bevatten speciale gouden deeltjes die zorgen voor een duidelijke afname van haarbreuk. Dat is pas luxe!
 


Een goede verzorging

Een goede verzorging begint bij een goede shampoo. Ze zeggen niet voor niets een goed begin is het halve werk. De Gliss Kur Ultimate Oil Elixir-shampoo vult de haarscheurtjes op en herstelt de schade die je haar heeft geleden.

De bijbehorende conditioner versterkt de werking van de shampoo en zorgt dat na het douchen je haar weer goed doorkambaar is. Bye bye klitten! Om echt optimaal resultaat te krijgen, kun je daarna je haar voeden met het Ultimate Oil Elixir serum. Errug fijn: een paar druppeltjes in je handdoekdroge haar laat je lokken glanzen zonder te verzwaren!

En wil je je haar een keer wat extra's geven? Verzorg het dan met een lekker maskertje van de Ultimate Oil Elixir-lijn

Wil jij nu gratis de Gliss Kur Ultimate Oil Elixir Shampoo en Conditioner proberen? Stuur vóór 24 juli 2013 je naam en adres naar saskia.deutz-ebeling@henkel.com en de eerste 500 aanmeldingen ontvangen een gratis proefsachet! 

Gebruik jij weleens producten van Gliss Kur? En ben jij al enthousiast?