Je huid verzorgen met cranberries

Lichaam door Redactie Ze.nl
We weten allemaal dat natuurlijke producten het fijnste en beste zijn voor je huid. Maar fruit op je huid? Ja hoor, ook fruit kan ontzettend goed zijn voor je huid. Beautymerk Attirance heeft nu zelfs een cranberry-lijn.
 
Attirance is een ervaren beautymerk met natuurlijke cosmetica uit Letland. Het merk bestaat sinds 2003 en heeft meer dan 280 unieke producten op het gebied van natuurlijke huidverzorging. De verpakkingen zien er altijd erg mooi uit en de producten ruiken heerlijk! Met de schoonheid van de Franse Provence als inspiratie en met respect voor mens, dier en milieu maken zij natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten voor een betaalbare prijs. Attirance cosmetica producten bestaan uit natuurlijke bestanddelen en bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen zoals parabenen en kunstmatige kleur- en geurstoffen. Al hun producten zijn dierproefvrij.
 
De nieuwe Cranberry lijn 
Cranberry's: we weten dat ze gezond zijn en dat ze goed werken tegen een blaasontsteking. Maar Attirance heeft sinds kort ook een Cranberry-lijn! De voornaamste eigenschap die cranberry's bieden voor de huid is namelijk de flinke hoeveelheid antioxidanten. Onder andere vitamine A, C, E, polyphenolen en riboflavine maken vrije radicalen onschadelijk en beschermen zo de huid tegen vroegtijdige veroudering. Zogenaamde proanthocyanidins werken naast antioxiderend ook ontstekingsremmend, waardoor cranberry extracten ook worden gebruikt in producten en behandelingen voor de onzuivere (acne)huid. Voor het lichaam heeft Attirance een heerlijke bodypolish en bad nectar en voor het gezicht een facepolish en extra voedend masker.
 

 
Waar te koop
Attirance is online verkrijgbaar via de site Attiranceshop.nl, Neck.nl of Bol.com.  In de winkel is Attirance onder andere te vinden bij Kapsalon Margriet in Stramproy, Baboba in Asten en ?t Badhuys in Nes op Ameland.
 
Volg Attirance ook op Facebook en op Twitter!