Lifestyle / Psyche & spiritualiteit
Psyche & spiritualiteit

Vroegâh: the good old days

Vroegâh was alles beter. Met heimwee denken we terug aan de tijd toen we nog krap een meter lang waren en op zaterdag om 7 uur uit bed gingen voor Telekids. Tijd voor een flinke dosis nostalgie met een snufje jeugdsentiment!

Want weet je nog dat je vroeger… 

... op woensdagmiddag (Eurodag) na school naar de kermis ging met je vriendinnen en je kotsmisselijk liet ronddraaien in allerlei attracties? Maar je ging er ook stiekem heen om die leuke jongens van de hogere klas te spotten natuurlijk.

... een 'moodring' om je ringvinger had? Elke kleur had een betekenis. Was je verliefd, dan werd 'ie rood en was hij groen dan was je heel erg rustig.


... een beker chocolademelk mee naar school kreeg in plaats van zo'n cool hip pakje drinken zoals de rest van je klasgenoten?

... het introstukje van de populaire serie Fresh Prince of Bel Air zo goed mogelijk probeerde mee te rappen? "In West Philidelphia, born and raised..."

... kraaltjes om de spaken van je wielen had? De hele buurt hoorde je 's middags altijd van 5 kilometer ver aankomen...

... op de computer urenlang Pacman en The Sims speelde?

... een echte (zelfgemaakte) naamketting had en je het heel cool vond dat iedereen daardoor wist hoe je heette? 

... bij elk meidenblad weleens een velletje stickeroorbellen kreeg? Plak ik vierkante roze oorbellen op of ga ik vandaag voor de oranje hartjes?

... de trotse eigenaar was van een Furby?

... van die mierzoete snoepsprays had waar het glazuur van je tanden spontaan van verdween? O ja, en ook nog snoepkettingen, snoepspenen en snoepringen....
 
... altijd heel, heel erg graag een chocolade verrassingsei van Kinder wilde? En die stiekem nog steeds weleens voor jezelf koopt...

... speciale gelgeurpennen had die eigenlijk onwijs stonken naar chemische troep?

... het cool vond om op je eigen hand of arm zuigzoenen te zetten?

... als iets je niet beviel altijd zei: "Talk to the hand!"? En er nog achteraan riep: "Cause the face ain't listenin'..."

... stiekem series keek als Beverly Hills 902010 en Dawson's Creek maar dat eigenlijk niet mocht van je ouders?


Welke hilarische momenten uit je jeugd kun jij je nog herinneren? 
 
Lees ook de vorige edities van Vroegâh: The good old days...
Beeld: WeHeartIt