10x Instagram-accounts voor extra fitspiration!

Sport & gezondheid door Esmee Noelle
Ook wanneer je al in een goed trainingsschema zit heb je wel eens wat 'fitspiration' nodig. Ik probeer je die op Ze.nl te geven, maar er zijn ook heel fijne Instagram-accounts! 

Via deze accounts word je niet alleen op ideeën gebracht voor een killer work-out, je vindt er ook fijne recepten om naast het sporten 'clean' te eten. En heb je even een off-day, dan kunnen de afbeeldingen die gepost worden je echt van die bank afhalen! De Instagram-accounts zijn ook prima te volgen zonder dat je Instagram hebt, je slaat gewoon het linkje op! 

Natuurlijk kun je ook WorkThatEs op Instagram volgen via de hashtag #workthates of via mijn eigen account 'EsmeeNoelle'. 


JenSelter

Jennifer Leigh staat vooral bekend om haar superronde kont. Ze deelt op Instagram haar work-outs die naast de zware gewichten ook veel uit oefeningen met eigen lichaamsgewicht bestaan (zoals handstanden). Jennifer is een goede inspiratie voor dames die graag een Braziliaanse kont willen trainen! 

Cleaneatz
Wil je graag leren hoe je 'clean' moet eten (zo puur mogelijk eten en zo min mogelijk uit pakjes), dan is Cleaneatz een aanrader. Dit account wordt bijgehouden door twee meiden die hun 'clean' gerechten posten met de ingrediënten. 

Killerbodymotivation
Fajah Lourens ken je misschien wel als actrice uit Goede Tijden, Slechte Tijden of als dj. Fajah heeft een nieuw doel voor zichzelf: een gigakont creëren en zo droog mogelijk worden (dit betekent dat je je vetpercentage omlaag haalt). Ze houdt je via dit account op de hoogte en deelt regelmatig voor/na foto's. 


Strongisthenewskinny94

Rebecca Lomas snapt de fijne uitspraak 'Strong is the new skinny' maar al te goed. Ze viel 12 kilo af door puur en gezond te eten en krachttraining te doen. Deze jonge Australische beauty weet je perfect te motiveren met fijne afbeeldingen. 

Deannajefferson
Deanna is een officiële Nike-trainster die vele celebrities traint. Uiteraard traint ze zelf ook veel en ze showt haar curvy lichaam met spieren natuurlijk ook op Instagram. 

Factsofhealth
Leuke weetjes over gezond eten, sporten en je lichaam vind je op dit Instagram-account. Handig!

Elinoskarsson
Elin Oskarsson is een Scandinavische personal trainer die zelf ook bikkelharde krachttraining doet. Dit account is dus vooral leuk als jij ook dol bent op krachttraining! 


Renskroes

Jep, Rens is de zus van. Handig, want Doutzen krijgt professioneel advies van haar zusje; Rens is voedingsdeskundige en geeft op Instagram allerlei tips. 

Blogilates
Veel meiden zullen de bijbehorende site wel kennen, want je kunt er superfijne trainingen volgen. Ook op Instagram is Cassey actief, waardoor je een kijkje in haar leven krijgt. 

Proteinpow
Voor de doorgewinterde sporter die gebruik maakt van eiwitpoeders is dit een heel fijne! Naast eiwitshakes kun je namelijk heel goed koken met proteïnepoeders. Doordat het Instagram-account zo'n succes is hebben ze sinds kort ook een app gelanceerd. Die vind je hier

Lees ook de vorige fitspiration artikelen van Esmée! 
Esmée (24) is freelance journalist en eigenaresse van de fitspiration website WorkThatEs.nl. Haar passie? Sporten en zo gezond mogelijk eten. Ondanks dat Esmée geen personal trainer of geschoolde voedingsdeskundige is, weet ze inmiddels heel veel over deze onderwerpen doordat ze alles leest wat los en vast zit (je bent journalist of je bent het niet) en door veel te praten met deskundigen. Zo moeilijk is dat sporten en gezond eten helemaal niet namelijk!
 
Wil je meer lezen? Kijk dan op WorkThatEs.nl en volg Esmée ook als hoofdredacteur van Fashionscene.nl