Chinese ghostbuster verdrijft vaginale demonen

Intiem door Fleur
Shit. Je wilt je baas verleiden, maar het lukt niet. Het kan natuurlijk zijn dat hij al een liefje heeft. Of je bent gewoon zijn type niet. Maar wie weet ligt de oorzaak wel bij iets héél anders. Zoals wat? Vaginale demonen.

Al verschillende keren ben je met je meest wulpse loopje langs zijn bureautje gelopen en iedere ochtend weer breng je hem zijn favoriete koffie - een scheutje melk en anderhalve theelepel suiker; geen zoetjes. Tel daarbij op dat je hem zo iedere twee dagen uitgebreid complimenteert met zijn nieuwe laptophoes, en je zou zeggen: hij moet wel van je houden, toch? Niet? Misschien heb je last van demonen. Demonen waar? Demonen down under. Maar geen nood: in China is er iemand die ze maar al te graag voor je verdrijft, aldus Huffington Post.

Piemel als ghostbuster
Picture this. Nadat je hebt geconcludeerd dat je baas niet warm of koud van je wordt, ga je naar een man om je ziel en zaligheid op tafel te leggen. “Kind,” vertelt hij je vervolgens, “jij hebt last van kwade geesten in je vajayjay. Die hebben het op hun geweten dat jouw baas evenveel voor je voelt als voor een bejaarde scharrelkip. Maar geen zorgen, ik ga ze voor je uitdrijven.” Vervolgens biedt hij je aan de vaginale schurkjes te verjagen met niets minder dan zijn… penis. Je hoeft alleen even seks met hem te hebben. Klinkt als een goed verzonnen verhaal? Nee. De tampeloeris van de Chinese Huang Jianjun bekleedde daadwerkelijk de functie van ghostbuster. Vond Huang Jianjun zelf.

Mislukt
Of de vrouw daadwerkelijk geloofde dat demonen haar vagina teisterden, weten we niet, maar tot een exorcisme is het niet gekomen. Volgens Huang Jianjun was er namelijk één probleempje: hij kreeg zijn uitdrijvingsstok niet omhoog door zijn diabetes. Maar ook al hebben Huang en de wanhopige dame geen seks gehad, de verzinsels van de Chinese man waren voor de politie genoeg om hem op te pakken en gevangen te zetten. Is-ie nou helemaal.

Wat vind jij een passende straf voor Huang Jianjun?